Blake Lively – Îndrăgostită lulea. Ce a spus despre Ryan Reynolds, soţul ei!

Publicat pe

La doar câteva luni după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei, o fetiţă pe nume Ines, Blake Lively a avut o apariţie perfectă la gala Peoples Choice Awards.

 

Soţia lui Ryan Reynolds a purtat la acest eveniment glam o rochie neagră, scurtă, semnată Ellie Saab, creaţie care i-a pus în evidenţă picioarele interminabile.

 

Blake Lively a primit premiul pentru Cea mai bună actriţă într-un film dramatic şi a avut o nouă ocazie să-i facă o declaraţie de dragoste soţului ei: „Îi mulţumesc soţului meu. Înseamnă totul pentru mine. Este doar al meu', a subliniat Blake, care este căsătorită cu Ryan din 2012 şi împreună au o familie perfectă.

 

Actriţa în vârstă de 29 de ani a afişat o siluetă de vis după ce a devenit mămică a doua oară, ea şi Ryan mai având o fetiţă, James, în vârstă de 2 ani.

 

Cei doi sunt îndrăgostiţi ca în prima zi, iar relaţia lor este presărată de declaraţii de dragoste extrem de frumoase. „Te iubesc nespus', i-a declarat Blake anul trecut lui Ryan cu ocazia zilei lui de naştere. „Cea mai frumoasă aniversare. Datorită soţiei mele', i-a răspuns Ryan.

 

Blake Lively – Îndrăgostită lulea. Ce a spus despre Ryan Reynolds, soţul ei!Blake Lively – Îndrăgostită lulea. Ce a spus despre Ryan Reynolds, soţul ei!

 

Foto: Hepta

 

Citeste si:

 

Blake Lively si Ryan Reynolds – Prima aparitie publica alaturi de cele doua fetite

 

Blake Lively şi Ryan Reynolds – Super stylish la un dineu la Casa Albă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter