Bona Nuți lucrează din nou pentru Anamaria Prodan: „S-a întors la Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu, dar a fost nevoită să plece din casă...”

Publicat pe

Bona Nuți lucrează din nou pentru Anamaria Prodan. Elena Fulgeanu sau Nuți, așa cum o cunoștea o țară întreagă, a lucrat timp de o perioadă lungă pentru familia Prodan-Reghecampf. Aceștia au rămas în relații bune, după ce aceasta a decis să-și urmeze calea, însă drumurile lor pare că s-au intersectat din nou. Impresara ar fi contactat-o din nou pe bonă pentru a avea grijă de Bebeto.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bona Nuți lucrează din nou pentru Anamaria Prodan. În perioada în care Anamaria Prodan filma reality show-ul său, Nuți era bona care avea grijă de Bebeto, fiul cel mic al impresarei, dar și de casă. Mulți ani femeia a asta lângă vedetă și a ajutat-o de fiecare dată când a avut nevoie. La un moment, aceasta se mutase în Emiratele Unite Arabe alături de familia Reghecampf.

Bona Nuți lucrează din nou pentru Anamaria Prodan: „S-a întors la Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu, dar a fost nevoită să plece din casă...'Bona Nuți lucrează din nou pentru Anamaria Prodan: „S-a întors la Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu, dar a fost nevoită să plece din casă...'

Ei bine, întoarsă recent în România, Elena Fulgeanu ar fi fost contactată de Anamaria Prodan pentru a avea grijă în continuare de Bebeto, în vârstă de 14 ani. Înainte se ocupa mama lui Laurențiu Reghecampf, dar a fost nevoită să plece după tot scandalul dintre antrenor și Anamaria Prodan.

Citește și: Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf:'Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine'

Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan.A plecat din familia Reghecampf

Citește și: Laura, femeia care se afla în mașină alături de Culiță Sterp, reacționează dur după accident: „Soția lui știa…'

Citește și: Cum au fost surprinse Monica Gabor și fiica ei pe străzile din SUA. Irina Columbeanu, apariție îndrăzneață la 15 ani

Bona Nuți lucrează din nou pentru Anamaria Prodan

Astfel, mai multe surse din anturajul familiei au declarat că bona Nuți lucrează din nou pentru Anamaria Prodan. Ținând cont că impresara are multe contracte și lucruri de rezolvat, este nevoie de cineva să stea alături de Bebeto, atunci când aceasta lipsește de acasă. Și pentru că relația cu Elena era una foarte bună, aceasta a decis să apeleze din nou la ea.

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor', au declarat surse din anturajul familiei, potrivit Click.

Totodată, se pare că Nuți și soțul ei au reușit să strângă o sumă frumușică în Emirate. Doar bona reușea să câștige 2.500 euro salariu.

„Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau anagajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuti acolo', au mai spus acestea, potrivit sursei citate anterior.

Ce spune Anamaria Prodan despre Nuți

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan susținea că Nuți va face întotdeauna parte din familia ei, întrucât a descoperit că are un suflet foarte bun.

„A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe! Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste, cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna. Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce, căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză, căci sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii', spunea Anamaria Prodan, în acele momente.

sursă foto- Captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter