Petre Roman s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman, fosta soție, internată într-un centru de recuperare: „Îi explic tot ce se întâmplă”

Publicat pe

Petre Roman s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman, fosta soție, internată într-un centru de recuperare. Petre Roman și Mioara Roman au divorțat în 2007, după o căsnicie care a durat mai bine de trei decenii. În prezent, fostul prim-ministru al României este căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Mama Oanei Roman este internată într-un centru de recuperare, având multe probleme de sănătate. Recent, vedeta a declarat că tatăl său se interesează de starea de sănătate a Mioarei Roman.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petre Roman s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman, fosta soție, internată într-un centru de recuperare. Petre Roman a divorțat de Mioara Roman după mai bine de 30 de ani de căsătorie, iar în 2009 s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Petre și Mioara Roman au o fiică, pe Oana, care are grijă ca mama sa să primească cele mai bune îngrijiri. În vârstă de 82 de ani, Mioara Roman este internată într-un centru pentru vârstnici din Capitală.

Petre Roman s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman, fosta soție, internată într-un centru de recuperare: „Îi explic tot ce se întâmplă'Petre Roman s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman, fosta soție, internată într-un centru de recuperare: „Îi explic tot ce se întâmplă'

Starea de sănătate a Mioarei Roman este un motiv de preocupare pentru întreaga familie. Chiar dacă au divorțat în urmă cu mai bine de 15 ani, Petre Roman se interesează de Mioara Roman, fosta lui soție. Fiica celor doi a dezvăluit că politicianul o întreabă mereu cum se simte mama ei.

Citește și: Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit. Cum a reacționat:”Ea știe că ăsta e finalul pentru toată lumea”

Citește și:Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație:„Aici are singura șansă să mai poată merge'

Citește și:Fulgy, din nou în instanță.Fiul Clejanilor e obligat să urmeze un tratament medical, pentru a-și rezolva problema cu drogurile

Citește și:Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan:”Dacă se va dovedi că este adevărat…”

Petre Roman s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman, fosta soție, internată într-un centru de recuperare

Petre Roman și Mioara Roman au divorțat în 2007, după mai bine de trei decenii de mariaj. Mama Oanei Roman este internată într-un centru pentru vârstnici din Capitală, având mari probleme de sănătate. În vârstă de 82 de ani, Mioara Roman a avut o perioadă dificilă, dar acum se simte mai bine, mai ales că fiica ei are grijă să nu îi lipsească nimic. Cu toate astea, multă lume se întreabă dacă Petre Roman se interesează de starea de sănătate a fostei soții. Ei bine, Oana a mărturisit că politicianul mereu o întreabă cum se simte mama ei.

S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă. Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine.', a declarat Oana Roman pentru cancan.ro.

Cum se simte acum Mioara Roman

Oana Roman are mare grijă de cea care i-a dat viață. Deși este internată într-un centru pentru vârstnici, Oana își face mereu timp pentru a-și vizita mama. Conform acesteia, starea de sănătate a Mioarei Roman este mai bună acum. Mama vedetei este ținută sub supraveghere, iar rezultatele sunt bune. Fosta soție a lui Petre Roman are nevoie de recuperare după problemele cu care s-a confruntat în ultimul an.

S-a recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea. De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri. Unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune. Dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important!', a explicat Oana.

De ce a divorțat Petre Roman de Mioara Roman

În 2007, după 34 de ani de căsnicie, Mioara Roman și Petre Roman au decis să meargă pe drumuri separate. Politicianul și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și a rupt orice legătură cu fosta soție. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, fostul prim ministru al României a explicat de ce a divorțat de Mioara Roman.

Mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele.”, a declarat Petre Roman.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter