Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit. Cum a reacționat: "Ea știe că ăsta e finalul pentru toată lumea"

Publicat pe

Mioara Roman a fost căsătorită prima oară cu Iosif Zilahy, iar împreună au avut-o pe Catinca. În luna septembrie, bărbatul s-a stins din viață, iar fosta soție a lui Petre Roman era internată în spital. Aceasta a aflat de la televizor că tatal fiicei sale a încetat din viață. Oana Roman a povestit cum a reacționat mama sa la aflarea veștii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman a fost căsătorită de două ori. Primul ei soț a fost Iosif Zilahy, tatăl Catincăi, iar Petre Roman este cel de-al doilea ei soț. Mama Oanei Roman a avut două căsnicii eșuate, dar le-a avut întotdeauna aproape pe cele două fiice ale sale. În urmă cu o lună, primul ei soț s-a stins din viață, iar aceasta a aflat de la televizorul vestea.

Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit. Cum a reacționat: "Ea știe că ăsta e finalul pentru toată lumea"Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit. Cum a reacționat: "Ea știe că ăsta e finalul pentru toată lumea"

Tatăl Catincăi s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Moartea acestuia a fost anunțată de fiica Mioarei Roman pe rețelele de socializare. În acea perioadă, Mioara Roman era internată în spital, având probleme de sănătate. Oana Roman a povestit cum a reacționat mama ei când a aflat că fostul ei soț a murit.

Citește și: Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație:„Aici are singura șansă să mai poată merge'

Citește și: Oana Roman și fiica ei au vizitat-o pe Mioara Roman la azil.Gestul emoționant făcut de nepoată pentru bunica ei: „Isa a insistat”

Citește și: Imaginile în care Paula Chirila se sărută cu un bărbat pe stradă. Prezentatoarea TV, reacție surprinzătoare:”Nu am niciun nou partener”

Citește și:Mădălina Ghenea a dansat lasciv, doar în lenjerie intimă, pentru Sophia Loren. A postat totul pe Instagram:”Un simbol al senzualității”

Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, se confruntă cu grave probleme de sănătate. În ultimii ani, aceasta a fost internată de mai multe ori, iar Oana, fiica ei a fost întotdeauna alături de ea. Mioara Roman a avut două căsnicii eșuate. Prima dată a fost căsătorită cu Iosif Zilahy, tatăl Catincăi, iar după mai bine de trei decenii de mariaj, Mioara Roman a divorțat de Petre Roman, tatăl Oanei.

În luna septembrie, tatăl Catincăi a încetat din viață, iar Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit. Oana a povestit că mama sa era internată în spital la acea vreme.

„Catinca nu știe, că ea nu a putut să vină la mama zilele alea, că a trebuit să se ocupe de toate cele. Mama a văzut la televizor. A deschis televizorul și a văzut.

Dar a fost așa, a zis, ‘Era mai bătrân ca mine, ce s-a întâmplat?. I-am spus, ‘Mama, pur și simplu, a fost vârsta. Nu a avut nimic anume. A acceptat ideea pentru că na…cumva ea știe că ăsta e finalul pentru toata lumea', a povestit Oana Roman pentru Antena Stars

Oana Roman a fost alături de Catinca în cele mai grele momente

Catinca Roman a fost devastată după moartea tatălui ei. Vedeta avea o relație apropiată cu Iosif Zilahy, iar ea a fost cea care a anunțat vestea morții acestuia. În aceste vremuri dificile, Catinca și Oana Roman s-au sprijinit și au trecut peste toate obstacolele.

„Cel puțin în ceea ce mă privește, Oana a fost foarte, foarte aproape de mine și chestia asta mi-a dat puterea să trec mai ușor peste evenimentul pe care l-am avut.E greu, oricât te pregătești înainte, e greu. Îi simt lipsa. Încă mă trezesc punând mâna pe telefon să-l sun. Dar o să treacă, ăsta e cursul firesc al vieții și toți ajungem acolo la un moment dat', a dezvăluit Catinca.

Mioara Roman, cuvinte de laudă la adresa primului soț

Mioara Roman și Iosif Zilahy au fost căsătoriți câțiva ani, iar împreună au avut-o pe Catinca. Mariajul celor doi a început când Mioara era foarte tânără și, deși a fost avertizată de tatăl ei să nu se grăbească, aceasta nu a ținut cont. După zece ani de căsătorie, mariajul lor a ajuns la final. Deși s-au despărțit, Iosif a ajutat-o pe Mioara și i-a fost alături. Mama Catincăi are numai cuvinte de laudă la adresa primului ei soț. „În 78cand m-am mutat cu Petre, când am primit eu casă de la radio și m-am mutat pe Calea Victoriei, țin minte că a venit și ne-a ajutat. Nu numai că mă pot baza pe el, dar avem relații normale și naturale',a declarat, Mioara Roman, potrivit libertatea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter