Cum a reușit Sorana Darclee să se vindece de depresie: "Mi-am dat seama că nu am nevoie de..."

Publicat pe

Sorana Darclee a vorbit fără perdea despre lupta sa cu depresie. Artista a mărturisit că a reușit să se vindece singură de „boala secolului”. Vedeta a găsit o soluție pentru stările ei de depresie cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Sorana s-a luptat cu această stare vreme de câțiva ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorana Darclee a făcut mărturisiri dureroase despre lupta sa cu depresia. Vedeta a recunoscut că s-a luptat mulți ani cu această boală, iar într-un final a reușit să se vindece singură. Cântăreața și-a dat seama care sunt lucrurile importante pentru ea și a găsit soluția.

Cum a reușit Sorana Darclee să se vindece de depresie: "Mi-am dat seama că nu am nevoie de..."Cum a reușit Sorana Darclee să se vindece de depresie: "Mi-am dat seama că nu am nevoie de..."

Sorana s-a luptat în urmă cu câțiva ani cu depresia. Fosta solistă de la A.S.I.A și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele ei de neliniște, despre suferința pe care a încercat-o și ultima speranța pe care o avea.

Citește și: În ce relații a rămas Sorana Darclee cu fostul soț, după ce a înșelat-o:„Nu este ceva prin care treci lejer'

Citește și:Ce relație este între Sorana Darclee și Burlacul Andi Constantin:”Te fac un portret?”

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar.Gabriela i-a dăruit trei fete prezentatorului TV

Citește și: Ce dietă ține Dana Săvuică și cum a slăbit 5 kilograme pe săptămână:”Trebuie să rămânem în niște limite”

Cum a reușit Sorana Darclee să se vindece de depresie

Sorana Darclee a cântat ani buni în trupa A.S.I.A, iar vreme de câțiva ani a stat departe de lumina reflectoarelor. Recent, artista a decis să vorbească despre lupta ei cu depresia. Vedeta a recunoscut că vreme de câțiva ani a suferit de boala secolului, dar a reușit să scape de ea. Sorana și-a dat seama că ea este singura care se poate ajuta și a luptat s-a agățat de fărăma de speranța pe care o avea.

Am avut perioade în care am fost mai jos, alea cu depresia au fost nasoale, dar la un moment dat mi-am dat seama că depresia ține doar de mine să o vindec, n-am mai avut de ce să mă speri, că dacă stai câțiva ani în întuneric, în cele din urmă începi să întrevezi așa și nu-ți mai este frică de beznă. Apoi când îți aprinzi lumina, știi unde e întrerupătorul, nu mai stai să tremuri de frică, panicată într-un colț de știu eu ce monștrii', a mărturisit vedeta pentru Antena Stars.

Sorana Darclee: „Nu cer niciodată validare celorlalți”

Artista din trupa A.S.I.A a realizat că nu are de ce să pună la suflet tot ce spune lumea despre ea. Mai mult, Sorana a mărturisit că a realizat că este important ca ea să fie fericită. Așadar, s-a preocupat mai mult de ea, decât de părerile celor din jur.

Nu cer niciodată validarea celorlalți! Cred că aici a venit de fapt fericirea mea, că mi-am dat seama că n-am nevoie de validarea nimănui și am nevoie doar de mine și de visul meu. Asta nu se traduce prin aroganță, pentru că nu spunem acum <>. Nu, aia e o aroganță', a mai spus artista.

Sorana Darclee a ales să fie fericită

Deși a trecut prin momente grele, Sorana Darclee a reușit să se salveze singură din coșmarul provocat de depresie. Vedeta a reușit să scape de depresie în momentul în care a renunțat să se mai gândească la alții, și a făcut ce vrea ea.

Era toată societatea asta și toată încurcătura asta. Când îți dorești atât de mult să demonstrezi și vezi întotdeauna că oamenii au pretenții de la tine și cer, vor să vadă anumite lucruri și începi să te împarți între tot ce vor ceilalți de la tine, uiți cumva ce vrei tu și ce te face pe tine fericit. Dintre toate lucrurile eu am ales că vreau să fiu fericită', a mai declarat Sorana.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter