Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Ce acuzații îi sunt aduse actriței: "În mod intenționat..."

Publicat pe

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta lui soție, Angelina Jolie, pentru că și-a vândut partea sa de acțiuni din afacerea cu vinuri de pe domeniul Miraval, pe care cei doi o au din 2008. Actorul spune că decizia fostei sale soții de a-și vinde acțiunile unui oligarh rus l-a forțat să se asocieze cu „un străin cu intenții toxice'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Angelina Jolie „a încercat în mod intenţionat să îl rănească' pe fostul ei soț, Brad Pitt, când a decis să-și vândă pachetul de acțiuni din podgoria lor unui oligarh rus. Astfel, fostul ei soț a decis să o dea în judecată și spune că actrița  „nu a contribuit cu nimic' la succesul afacerii lor cu vinuri de pe domeniul Miraval şi că a afectat reputaţia acesteia atunci când a decis să vândă jumătatea ei din companie către un partener străin.

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Ce acuzații îi sunt aduse actriței: "În mod intenționat..."Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Ce acuzații îi sunt aduse actriței: "În mod intenționat..."

Până la momentul actual, Angelina Jolie nu a răspuns încă public acuzațiilor lui Brad Pitt.

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Brad Pitt, mai tânără cu 23 de ani

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, scandal de 164 milioane de dolari.În ce stadiu se află divorțul

Citește și: Ce relație există între Andreea Bănică și fiica ei adolescentă: „Când se va îndrăgosti, nu pot să-i spun nu'

Citește și: De ce a renunțat Lucian Mîndruță definitiv la alcool: ‘Mi-am văzut tatăl murind…’

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie

Angelina și Brad s-au căsătorit în anul 2014 pe domeniul din Correns, Franța. În acel moment cei doi au deținut împreună proprietatea Miraval, însă la divorțul din 2016, fiecăruia i s-a atribuit 50% din drepturi. 

Acum, la mai bine de șase ani de la divorț, actorul o dă în judecată pe fosta soție, după ce aceasta și-a vândut partea sa de acțiuni din afacerea cu vinuri de pe domeniul Miraval. În documentele legale obținute de agenția de presă PA, se pretinde că Jolie și-a vândut cota unui producător de băuturi spirtoase din Luxemburg controlat de oligarhul rus Yuri Shefler, fără știrea lui Pitt, scrie BBC.

Totodată, starul afirmă că el şi Angelina Jolie au fost de acord să nu îşi vândă niciodată acţiunile deţinute în afacerile de familie fără consimţământul celuilalt.

Procesul susține că vânzarea a ajutat la lansarea unei preluări „ostile' a afacerii cu vinuri pe care actorul „o construise cu grijă'.

Avocații lui Pitt au spus că sub conducerea sa, afacerea a crescut într-o „poveste de succes internațional de milioane de dolari', deși Jolie „nu a contribuit cu nimic'.

„Prin presupusa vânzare, Jolie a căutat să-i facă rău lui Pitt', potrivit documentelor, care au fost depuse săptămâna trecută. „Jolie știa și intenționa că Shefler și afiliații săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și să submineze investiția lui Pitt în Miraval'.

Acesta a adăugat că Shefler „a câștigat notorietate prin tactici de afaceri tăioase și asociații profesionale dubioase', iar asocierea cu el „periclitează reputația mărcii Pitt atât de atent construită'.

„Toate acestea sunt rezultatul direct al conduitei ilegale și delictuale a lui Jolie. „Încălcând acordul părților, Jolie a căutat să-l forțeze pe Pitt să se asocieze cu un străin și, mai rău, cu un străin cu asocieri și intenții otrăvitoare'.

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din sud-estul Franței și a fost cumpărată de cuplu pentru aproximativ 25 de milioane de euro (21,3 milioane de lire sterline).

sursă foto- Arhivă VIVA!, Profimedia

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter