Brad Pitt revine în lumina reflectoarelor! Starul a făcut furori la gala Golden Globes din acest an! - VIDEO

Publicat pe

Șarmantul star hollywoodian, Brad Pitt, a trecut printr-un con de umbră în ultimul an, din cauza problemelor din viața personală și a divorțului de Angelia Jolie.

Totuși, acest lucru pare să fi fost șters cu buretele în momentul în care și-a făcut apariția-surpriză în cadrul ediției din acest an a Globurilor de Aur ce a avut loc aseară, la Los Angeles.

Aerul extenuat pe care l-a afișat luni de-a rândul a fost înlocuit de o apariție strălucitoare, elegantă și distinsă, așa cum i se potrivește cel mai bine lui Brad Pitt. Însă emoționantă a fost reacția personalităților prezente: toată sala a izbucnit în urale, dându-se de înțeles că solidaritatea breslei este imbatabilă și, indiferent de parcursul evenimentelor din viața privată, prietenii din Cetatea Filmului îi sunt alături.

Partenerul de platou din seria de succes Ocean’s 11, Matt Damon, a fost unul dintre cei mai entuziasmați de prezența lui Pitt la eveniment, acesta fluierând și chiuind cu bucurie în momentul în care Pitt s-a apropiat de microfon; este știut faptul că Damon a deplâns, de-a lungul timpului, influența Angelinei asupra carierei și vieții bunului său camarad, pe care el o consideră nefastă.

Cu o prestanță ce amintește de starurile de odinioară ale Hollywood-ului, Brad Pitt a pășit pe scenă, prezentând o secvență din filmul Moonlight, care ultierior a câștigat premiul pentru cel mai bun film dramatic.

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter