Bradley Cooper are o nouă iubită! Actrița cubaneză e viitoarea Bond girl

Publicat pe

Povestea cu Lady Gaga, dar și cea cu Irina Shayk, mama fetiței sale, sunt istorie… Bradley Cooper iubește din nou, iar noua lui cucerire este, se pare, o actriță sexy de 31 de ani, viitoarea Bond girl…

După ce, anul trecut, presupusa poveste de dragoste dintre Bradley Cooper și Lady Gaga – care s-a dovedit, de fapt, o abilă mișcare de marketing pentru promovarea filmului A Star is Born – le-a dat tuturor viețile peste cap și a dus la despărțirea lui de parteneră și a artistei de logodnic, iată că lucrurile nu s-au legat așa cum și-au dorit fanii…

Recent, Bradley Cooper a fost surprins de paparazzi alături de o frumusețe de origine cubaneză, actrița Ana De Armas. Cei doi au luat prânzul împreună într-un hotel, alături de alți câțiva actori, însă celor din jur nu le-a scăpat chimia dintre Bradley și Ana.

Cum s-au cunoscut Bradley Cooper și Ana De Armas

Ana De Armas a început să joace în filme de la vârsta de 12 ani, pe când se pregătea pentru Școala Națională de Teatru din Cuba. Actrița a debutat în 2006, în producția spaniolă Una Rosa De Francia, iar la scurt timp după aceea s-a mutat în Spania, unde a obținut cetățenia. Au urmat roluri în telenovele la televiziunea spaniolă, iar debutul pe piața americană a avut loc în 2014, când s-a mutat la Los Angeles. În 2015, juca deja în Knock Knock, alături de Keanu Reeves.

Ana și Bradley s-au cunoscut în 2016 pe platourile de filmare ale War Dogs, unde Ana a jucat alături de Bradley, care a fost și producător. Acest film i-a consolidat actriței reputația, cu atât mai mult cu cât producția a avut succes de box office, unde a adunat 86 de milioane de dolari.

Cât despre viitor, acesta sună foarte bine pentru Ana De Armas, care va fi următoarea Bond girl în cel mai recent film cu agentul 007, ce se numește No Time To Die. Iconicul rol este probabil unul dintre cele mai vânate de la Hollywood, așadar rolul Palomei (numele personajului interpretat de ea) reprezintă un pas important în cariera frumoasei actrițe. Iar relația cu Bradley Cooper nu face decât să să-i sporească notorietatea.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter