Lady Gaga spune adevărul despre idila cu Bradley Cooper: "Am vrut ca lumea să creadă că eram îndrăgostiți!"

Publicat pe

Idila dintre Lady Gaga și Bradley Cooper a fost știrea anului și încă reușește să țină prima pagină… Din nefericire, artista și-a dezamăgit fanii, povestind pentru prima oară în amănunt că totul a fost doar o strategie!

Filmul A Star is Born, multipremiat, a făcut o planetă întreagă să vorbească despre el și în special despre povestea de dragoste înfiripată între protagoniștii săi, Lady Gaga și Bradley Cooper, poveste care a depășit sfera profesională. Și, într-adevăr, cine a văzut prestația lor din seara Oscarurilor nu a mai avut nicio îndoială că cei doi se iubesc la nebunie. Asta, în pofida faptului că Lady Gaga și Bradley Cooper au negat în permanență acest lucru. Cine ar fi putut să-i creadă, dat fiind că, atunci când erau împreună, aproape ieșeau scântei?

Lady Gaga și Bradley Cooper au inventat o poveste de dragoste

Recent, însă, într-un interviu pentru Elle, artista a făcut lumină în privința acestui subiect atât de discutat. Într-o conversație cu Oprah Winfrey, Lady Gaga a explicat de ce au dorit ca fanii să creadă că ea și Bradley Cooper se iubesc, și în special în seara în care au performat pe scenă la Oscaruri.

„Ca să fiu sinceră, cred că presa e cam prostuță. Vreau să spun că am inventat o poveste de dragoste. Eu, ca performer și ca actriță, bineînțeles că am vrut ca lumea să creadă că eram îndrăgostiți unul de altul. Și am vrut ca oamenii să simtă această dragoste la Oscaruri”, a spus Lady Gaga.

„Am vrut ca sentimentul ăsta să treacă prin obiectivul camerei și să fie văzut de fiecare la televizor. Am muncit mult pentru asta, am muncit zile întregi. Am pus în scenă totul – am orchestrat un spectacol. Când am vorbit între noi despre asta, chiar spuneam: Ei bine, cred că am făcut o treabă bună”, a conchis artista.

Și Lady Gaga, și Bradley Cooper au fost părăsiți de partenerii lor!

Și, într-adevăr, au făcut o treabă bună, pentru că Lady Gaga a plecat acasă cu un Oscar pentru Cel mai bun cântec original (Shallow), dar lucrurile par să fi mers totuși prea departe… Gaga și Cooper au fost atât de convingători, încât, coincidență sau nu, chiar și partenerii lor de viață i-au părăsit!

La scurt timp după performanța de la Oscar, logodnicul artistei, Christian Carino, s-a despărțit de ea, iar patru luni mai târziu, super modelul Irina Shayk, partenera lui Bradley, l-a părăsit pe actor.

Lady Gaga a devenit prima persoană din istorie care a câștigat în același an un Oscar, un Grammy, un BAFTA și un Glob de Aur, în timp ce Bradley Cooper a strălucit ca producător și ca regizor, nu doar ca actor, însă a meritat oare să-și piardă relațiile de dragul unei strategii de PR?

Foto: Hepta

Lady Gaga spune adevărul despre idila cu Bradley Cooper: "Am vrut ca lumea să creadă că eram îndrăgostiți!"Lady Gaga spune adevărul despre idila cu Bradley Cooper: "Am vrut ca lumea să creadă că eram îndrăgostiți!"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter