Brigitte Năstase a avut probleme mari cu fostul soț. Ovidiu Torj i-a făcut viața un calvar: ”Eram mutilată”

Publicat pe

Cel de-al doilea soț al Brigittei Năstase a fost Ovidiu Torj, un bărbat care i-a făcut viața un calvar. Ilie Năstase a fost cel care a reușit să o salveze de bărbatul care a chinuit-o în mod repetat. Vedeta a povestit de mai multe ori despre bătăile crunte pe care le-a primit de la tatăl fetiței sale și despre suferința pe care a fost nevoită să o îndure.

După moartea primului soț. Brigitte Sfăt a ajuns la închisoare, de unde a avut de învățat o mulțime de lucruri care i-au prins bine. După ce a fost eliberată, vedeta l-a cunoscut pe Ovidiu Torj, cei doi au locuit în Timișoara. Nicio secundă nu i-a trecut prin cap ce urma să se întâmple în această relație.

Fostul soț al lui Brigitte Năstase, Ovidiu Torj, a bătut-o până când i-a fisurat craniul. De frică, vedeta a fugit și s-a ascuns preferând să renunțe la absolut tot pentru siguranța ei. Ilie Năstase a fost cel care a salvat-o și a scăpat-o de bărbatul cu care are o fetiță.

„Acum ceva ani a murit primul meu soț. Am fost eliberată de mai multe ori din închisoare, și am pierdut multe, inclusiv restaurantul care îmi rămăsese a luat foc. M-am apropiat de Dumnezeu atunci. Am ieșit din închisoare unde am stat un an jumătate, l-am cunoscut pe fostul meu soț, Ovidiu, cu care am o fetiță. Aveam foarte multe necazuri. Munceam enorm. Am pierdut aproape tot. Discotecile și clubul, chiar și un hotel care era în contrucție, în total mai mult de 1 milion de euro. Am muncit chiar și 20 de ore la restaurantul care îmi rămăsese. Am fost blestemată, mi s-au făcut vrăji, m-am accidentat la mână și aproape că mi-a tăiat-o. Dar am scăpat și de acestea.

Soțul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Și ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieșit din casă în pantaloni scurți, am fugit așa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit și m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul și am plecat.

Cel mai nasol este să lupți cu ura oamenilor și răzbunarea oamenilor, persoane care își pun în cap să te distrugă. Soțul meu și prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur și simplu singură. Penru că el era un tip cunoscut în Timișoara și prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta, dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă și nu voiam să se îngrijoreze”, a declarat Brigitte Năstase, în urmă cu ceva vreme.

Brigitte Năstase a avut probleme mari cu fostul soț. Ovidiu Torj i-a făcut viața un calvar: 'Eram mutilată'Brigitte Năstase a avut probleme mari cu fostul soț. Ovidiu Torj i-a făcut viața un calvar: 'Eram mutilată'

Citește și: Cum arăta Brigitte Năstase înainte de cele 19 operaţii estetice. Avea trăsături frumoase

Citește și: Scandal la Ferma! Brigitte Năstase a acuzat-o pe Claudia Pavel: 'Soțul meu m-a înșelat cu ea!'

FOTO: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter