Camelia Mitoșeru a fost externată din spital. Cum se simte acum: „Nu am fost cuminte”

Publicat pe

Camelia Mitoșeru a fost externată din spital, după ce zilele trecute a ajuns de urgență la Floreasca. Mama lui Mihai Mitoșeru a făcut primele declarații după ce a ieșit din unitatea medicală. A povestit ce s-a întâmplat concret în seara zilei de 8 noiembrie, atunci când fiul ei a găsit-o în casă inertă. Totodată, ea a dezvăluit cum se simte acum. Iată cine a sunat-o să se intereseze de starea ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Camelia Mitoșeru a fost externată din spital și a făcut primele declarații. Actrița a revenit astăzi acasă după ce pe data de 8 noiembrie a fost dusă de urgență la Floreasca. Fiul ei, Mihai Mitoșeru, a stat tot timpul cu sufletul la gură, îngrijorat de starea ei de sănătate. El a fost cel care a dus-o atunci la unitatea medicală și, din fericire, medicii au ajutat-o să se simtă mai bine.

Mihai Mitoșeru a trecut prin clipe înfiorătoare după ce, pe 8 noiembrie 2021, și-a găsit mama în casă, inertă. Prezentatorul TV nu a stat pe gânduri și a dus-o de urgență la Spitalul Floreasca. Astăzi, Camelia Mitoșeru le-a dat o veste bună fanilor și apropiaților ei, spunându-le că a fost externată. Ea a precizat că nu a suferit un AVC, așa cum se speculase, ci o criză convulsivă, notează fanatik.ro.

Citește și: Camelia Mitoșeru a fost dată jos din taxi. Șoferul s-a enervat la culme:'Jos din mașină'

Citește și: Noemi și Mihai Mitoșeru, împreună la un an și jumătate de la divorț:”Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar…”

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevărul despre zvonurile că ar fi însărcinată:„Așa rău se vede burtica?!'

Citește și: Asistenta medicală care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian, detalii teribile despre problemele lui de sănătate:„A leșinat. A zis…'

Camelia Mitoșeru a fost externată din spital

Din fericire, Camelia Mitoșeru se simte acum foarte bine. Ea a ținut să mulțumească public personalului medical care a îngrijit-o la Floreasca, spunând că s-a simțit excelent. Artista a dezvăluit că a făcut criza compulsivă din cauză că nu și-a luat medicamentele indicate de medici.

„Sunt foarte bine acum, mulțumesc Lui Dumnezeu și doamnei … , de la spitalul Floreasca, care a fost lângă mine mai mult decât o mamă. M-am simțit excelent la ei la spital, dar nu am fost cuminte, nu am luat medicamentele și am făcut o criză compulsivă', a spus Camelia Mitoșeru la Antena Stars, potrivit fanatik.ro.

„Nu am crezut în medicamente'

Camelia Mitoșeru a mărturisit că a ignorat tratamentul pe care-l urma, după operația prin care a trecut în luna februarie. Conform spuselor ei, această greșeală a dus-o la urgențe zilele trecute. Cât despre seara zilei de 8 noiembrie, când a suferit criza compulsivă, ea a explicat că s-a speriat foarte tare, după ce s-a trezit pe jos, în bucătărie, cu cioburi în mână.

„Nu am crezut în medicamente, ce să fac?! M-am dus în bucătărie să îmi fac un ceai, m-am trezit jos, cu cioburi în mână. (…) M-am speriat, nu mai puteam vorbi, mă bâlbâiam, Mihai suna în disperare, eu nu puteam ajunge la telefonul de pe masă. Așa îmi trebuie pentru că nu am fost cuminte. Nici nu vreau să mă gândesc să mai fac vreodată prostia pe care am făcut-o', a adăugat ea la Antena Stars.

Camelia Mitoșeru a suferit o criză compulsivă

În prezent, Camelia Mitoșeru a promis public că de acum își va respecta și urma întocmai tratamentul. A povestit cum a fost sunată de către Florin Piersic, pentru a se interesa de starea ei, lucru pentru care i-a mulțumit.

„M-am dus la UPU cu Salvarea, mi-au făcut investigații, nu mi-a ieșit nimic altceva, decât această convulsie. Mă, copii, dacă aveți nevoie de pastile să le luați la timp, indiferent de vârstă! Acum fac foarte bine!

M-a sunat și Piersic de la Cluj! Vă mulțumesc din suflet pentru că ați fost alături de mine și vă promit că o să mai trăiesc mulți ani!', a mai transmis artista.

Actrița, mesaj emoționant pentru fiul ei

După ce mama lui a ajuns la spital, Mihai Mitoșeru spunea în urmă cu câteva zile că se roagă la Dumnezeu ca să-și revină. Ei bine, din fericire, se pare că Dumnezeu l-a ascultat și i-a îndeplinit dorința. Camelia Mitoșeru a povestit cum el o ruga să nu-l lase singur și că i-a promis că de acum își va lua pastilele cum trebuie.

„Nu mă mai are decât pe mine, ce să îi fac, mititelul, dacă nu i-am făcut un frate sau o soră?! El m-a adus acasă, cu un prieten, cu Marius, cu mașina, cățelul e la el, am stat de vorbă cu el și mi-a spus: ‘Mamă, te rog să nu mă lași singur! Mamă, ia pastilele, mamă! I-am promis solemn că nu mai fac în niciun caz prostia pe care am făcut-o!', a mai mărturisit mama lui Mihai Mitoșeru.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter