Nicoleta Dragne, despre conflictul cu Mădălina Pamfile: „Au impresia că am ceva personal cu ea pentru că iubitul meu este fostul ei soț"

Publicat pe

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil!, despre conflictul cu Mădălina Pamfile. În platoul emisiunii Bravo, ai stil!, tensiunea plutește în aer. Concurentele au început să simtă miza competiției și se întrec în ținute și comentarii. În ediția din această seară, Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile încep o discuție în contradictoriu. Creatoarea de conținut face afirmații neașteptate despre ceea ce au în comun cele două concurente: un bărbat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În platoul Bravo, ai stil! tensiunea plutește în aer. Mădălina Pamfile și Nicoleta Dragne se află într-un conflict continuu, lucru care poate ridica semne de întrebare în rândul telespectatorilor. Având în vedere faptul că cele două au în comun prezența aceluiași bărbat în viețile lor, potrivit Nicoletei, oamenii de acasă pot interpreta că acesta este motivul pentru care ele nu se înțeleg.

Fostul soț al Mădălinei Pamfile este subiect de interes la Bravo, ai stil. Acesta și Nicoleta Dragne formează o relație, motiv pentru care există tensiuni în platou.

Citește și: Mădălina Pamfile de la Bravo, ai Stil! rupe tăcerea despre iubitul ei:”Când se aude de bani, se înțelege că stau cu un moșneag”

Citește și: Scandal între Anda Adam și Nicoleta Dragne de la Bravo, ai Stil:”M-ai jignit…”

Citește și: Cumnata Andrei a slăbit 30 de kilograme!Cum arată acum Aurora Mihai

Citește și: Dovada că Petrică Mîțu Stoian a fost tratat de un psihiatru.Medicul avea un atestat în terapie hiperbară

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil!, despre conflictul cu Mădălina Pamfile

Între Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile există o tensiune care s-a format odată cu trecerea timpului. Cele două se află într-o contrazicere continuă, motiv pentru care creatoarea de conținut a simțit nevoia să sublinieze un anumit aspect. Fostul soț al Mădălinei, Bruno Vlad este actualul iubit al Nicoletei, iar acest lucru poate influența părerile concurentelor, dar și ale telespectatorilor.

„Oamenii au impresiacă am ceva personal cu ea pentru că iubitul meu este fostul ei soț.”, spune Nicoleta.

Cum s-au cunoscut Nicoleta Dragne și Bruno Vlad

Nicoleta Dragne s-a împăcat recent cu iubitul său, Bruno Vlad, de care se despărțise la scurt timp după nașterea lui Vladimr, fiul celor doi. Aceștia s-au cunoscut în cadrul unui reality show, iar de atunci au rămas împreună.

Nu știu ce gânduri avea el atunci, dar eu nu aveam niciun gând. Eu mă bucur că ne-am cunoscut acum mai bine, pentru că probabil atunci nu era perioada propice pentru niciunul.' , a spus ea.

„Este cel mai bun tată'

Se pare că fostul soț al Mădălinei Pamfile este extremn de implicat în creșterea și educarea fiului său. Nicoleta Dragne a avut doar cuvinte de laudă la adresa actualului său partener de viață.

 „Este cel mai bun tată pe care îl puteam alege pentru copilul meu. Nu există doar mama să schimbe, spele, culce etc. Și bărbații pot face aceleași lucruri pe care le fac femeile. Că mulți nu vor, asta e o altă discuție.', a spus ea.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter