Când este finala Masked Singer România, sezonul 2. Care sunt cei patru finaliști

Publicat pe

Când este finala Masked Singer, sezonul 2. Patru măști au rămas în competiție, iar telespectatorii vor vedea o finală plină de emoții și de momente cu adevărat speciale. Iată care sunt cele patru măști care au mai rămas în competiție și care este premiul pentru care vor lupta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când este finala Masked Singer, sezonul 2. Patru măști au mai rămas în competiția Masked Singer, sezonul 2. Jurații, dar și telespectatorii vor putea afla cine se află în spatele acestora. Concurenții au pregătit momente extrem de speciale și vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga marele premiu.

Când este finala Masked Singer România, sezonul 2. Iată cine sunt cei patru finaliști din sezonul acesta.

Citește și: Maia Morgenstern, apariție surprinzătoare la „Masked Singer România: „Nu sunt eu Muma Pădurii

Citește și: Alex Velea, demascare la Masked Singer. Pavel Bartoș: „A zburat și papagalul…

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare: „Luptăm mai mult ca niciodată’

Citește și: Cine este noua iubită a lui Lino Golden. Primele imagini cu cei doi

Când este finala Masked Singer România, sezonul 2

S-a aflat când este finala Masked Singer România. Fluturele, Șaorma, Albina si Muma Padurii vor urca pe scenă și vor pune la bătaie tot ce au mai bun pentru a câștiga marele premiu.

Totul se va întâmpla într-o ediție cu totul și cu totul spectaculoasă. Finala de la Masked Singer România, sezonul 2, va putea fi urmărită joi, 9 decembrie, de la 20.30. Atunci telespectatorii, dar și cei patru jurați, Inna, Horia Brenciu, Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan, vor putea vedea cine este marele câștigător din sezonul acesta.

Emoțiile sunt de nedescris și toată lumea așteaptă să vadă cine se află sub măști.

Cine este Fluterele de la Masked Singer

Fluterele le-a dat mari bătăi de cap juraților de la Masked Singer. Despre el spune că succesul este chiar iluzia cu care s-a hrănit mult timp.

„M-am distrat tare acum o săptămână când am auzit că aș putea fi o cântăreață profesionistă. E un compliment frumos, dar eu nu mă las dusă de valul succesului mult prea devreme. Succesul e iluzia cu care m-am hrănit foarte mult timp, am investit în lucruri pe care le consideram importante la vremea respectivă și am neglijat capitole mult mai importante. Aveam senzația că de pe podium nimic nu te poate da jos, fără să realizez că o rafală de vânt mă poate detrona. Este un preț pe care l-am plătit pe propria mea piele, iar eu sunt exemplul viu că cine zboară prea aproape de soare poate fi rănit și-și poate frânge aripile', a spus acesta pe parcursul show-ului.

Cine este Albina de la Masked Singer

Albina de la Masked Singer are un accent foarte fain în engleză și i-a făcut pe cei patru jurați să creadă că o să ajungă să cânte pe cele mai mari scene ale lumii.

„Este un accent în engleză. Asta mă face să cred că ai cântat pe marile scene ale lumii. O să zic Billie Eilish. De ce nu?', a spus Albina.

Cine este Șaorma de la Masked Singer

Deși au încercat să-și dea seama cine este Șaorma de la Masked Singer, jurații nu au putut ajunge la un numitor comun. Iată ce spune concurentul despre el.

„Sunt un artist cu de toate. Lumea crede că am origini orientale. Sunt un sensibil. Am muzica în suflet și dansul în picioare. Numele meu este peste tot', așa se descrie Șaorma.

Cine este Muma Pădurii de la Masked Singer

Muma Pădurii de la Masked Singer spunea că are de gând să câștige trofeul cu vocea, nu cu vorba.

Momentul meu preferat este miezul nopții sau miezul acțiunii cum îmi place mie să-l numesc. Complicii mei de nădejde sunt luna plină, liliecii și lupii. Doamne, ce mă bucur că emisiunea asta e difuzată noaptea, așa că lucrurile merg în favoarea mea. Am de gând să câștig trofeul cu vocea, nu cu vorba. Nu, nu Vocea României, Vocea Pădurii!', sunt câteva indicii date de Muma Pădurii despre identitatea ei.

Corbul a câștigat Masked Singer România, sezonul 1

Corbul a câștigat Masked Singer România, sezonul 1. Cel care s-a aflat sub mască a fost chiar Mugur Mihăescu, unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră.

M-am imaginat direct la mine, la țară, la Sadova, unde mă jucam ca nebunul pe dealurile alea. A fost ca o întoarcere în timp. Dacă m-ați pune acum să mai stau încă zece zile pe papainoagele astea, aș sta cu plăcere. Nu am eu cea mai bună voce din lume, pentru că acesta nu e un concurs de talente, e un concurs de nebunie, iar dacă voi ați ales nebunul de mine în seara asta, eu vă mulțumesc din suflet', le-a spus Mugur Mihăescu detectivilor imediat după demascare.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter