Când și cu cine și-a pierdut Smiley virginitatea: "Pentru ea nu era prima dată"

Publicat pe

Chiar dacă a fost întotdeauna discret în privința vieții personale, Smiley a vorbit deschis depre momentul în care și-a pierdut virginitatea, dar și despre domnișoara care l-a făcut bărbat. Iată ce a povestit artistul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Acum este un tătic fericit și, alături de Gina Pistol, trăiește cel emai frumoase momente ale vieții sale… e tată de fată, iar Ana Josephine a venit pe lume pe data de 9 martie. Până recent însă, viața artistului a fost ca o carte închisă din multe puncte de vedere, inclusiv relația cu Gina făcând-o publică după foarte multă vreme.

Cu toate acestea, Smiley a făcut și excepții, una dintre ele reprezentând-o momentul în care a vorbit, într-un interviu despre momentul în care și-a pierdut virginitatea.

Când și cu cine și-a pierdut Smiley virginitatea: "Pentru ea nu era prima dată"Când și cu cine și-a pierdut Smiley virginitatea: "Pentru ea nu era prima dată"

Când și-a pierdut Smiley virginitatea

Acum ceva vreme, Smiley a vorbit despre, probabil, cel mai memorabil moment din viața lui de adolescent, și anume cel în care și-a pierdut virginitatea. Artistul avea o vârstă fragedă, însă, din fericire, domnișoara care l-a inițiat în tainele amorului era mai experimentată ca el.

„La 15 ani. Eram în tabără la Sovata. Era o gagică din Ardeal. Am fost surprins că pentru ea nu era prima dată. De fapt, ea a fost și cea care a făcut primul pas. Mi-a plăcut. Chiar nu realizam ce mi se-ntâmplă, atunci, dar știu sigur că mi-a plăcut, de vreme ce s-a mai repetat experiența, de câteva ori', a mărturisit Smiley pentru Libertatea.

Artistul a mai mărturisit că prima femeie din viața lui se numește Cristina și că era la fel de timidă ca el pe vremea aceea.

„Era timidă, ca și mine, numai că ea era și-un pic mai determinată. O chema Cristina, am avut cam multe Cristine, la viata mea! Am stabilit imediat o comunicare bună, din toate punctele de vedere, ceea ce, pentru mine, a contat întotdeauna mai mult decât frumusețea convențională. Băieții dormeau cu băieții, fetele cu fetele. Am prins un moment în care camera noastră, a băieților, era liberă și… s-a-ntâmplat', a povestit Smiley.

Citește și: Smiley, primele declarații după ce a devenit tată pentru prima dată. Cum se simte Gina Pistol

Citește și: Mirela Vaida a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o. Ce a declarat, plângând: „A acționat la pont”

Citește și: Detalii neștiute despre Maria Constantin și noul iubit. Robert ar fi, de fapt, însurat

Citește și: Emily Burghelea s-a măritat în secret. Primele imagini de la cununia civilă

Smiley, super fericit în rol de tată

Smiley și Gina Pistol au așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a micuței lor, iar când mama și fiica au ajuns în siguranță acasă, cei doi au vorbit pentru prima data despre familia lor în varianta de trei și despre experiențele minunate prin care trec împreună. De altfel, artistul i-a și făcut primul cadou fiicei sale – piesa Până la tine.

„Hello! Salutare, tuturor! Vă pupăm cu drag! Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tutoror celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă.

Cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și este minunată. Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei’, a spus Smiley, în clipul video de pe Facebook. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter