Larisa Udilă a anunțat când va avea loc botezul fiului ei: „Cel mai probabil...”

Publicat pe

Larisa Udilă a anunțat când va avea loc botezul fiului ei. Fosta concurentă „Bravo, ai stil' trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Ogică. Cei doi au devenit de curând părinți de băiat și se bucură în fiecare zi de prezența micuțului Milan. Larisa Udilă abia așteaptă să îi organizeze petrecerea de botez și a anunțat chiar și când va avea loc!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa Udilă este una dintre cele mai tinere mămici din showbizul românesc. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil' se iubește cu Alexandru Ogică de foarte mulți ani, iar de curând au devenit părinți. Cei doi au împreună un băiat pe nume Milan, care le oferă doar motive de fericire. Mai mult, bruneta reușește să își împartă timpul în așa fel încât să se ocupe atât de cel mic, cât și de carieră.

Larisa abia așteaptă să îi organizeze copilului său petrecerea de botez. Aceasta visează la un eveniment mare, în cadrul căruia să aibă aproape persoanele dragi. Vedeta a anunțat de curând pe Instagram când va avea loc botezul fiului ei.

Citește și: Larisa Udilă a fost la un pas să se despartă de soțul ei:„L-am sunat pe tata plângând'

Citește și: Cine este Larisa Udilă.Tot ce nu știai despre ea

Citește și: Record de decese din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore.Câți oameni au murit

Citește și: Oana Roman se operează din nou! Ce intervenție își face:„În zona abdomenului…'

Larisa Udilă a anunțat când va avea loc botezul fiului ei

Chiar dacă a devenit de curând mămică, iar acest lucru îi ocupă foarte mult timp, vedeta păstrează în permanență legătura cu fanii ei de pe Instagram. Recent, aceasta le-a oferit internauților posibilitatea de a-i adresa o întrebare. Cineva a fost curios când va avea loc botezul fiului ei, iar ea a răspuns imediat! Deși și-ar fi dorit ca petrecerea de creștinare să fie cât mai devreme, cotextul provocat de pandemia de COVID-19 i-a stricat planurile.

„La ce restricții există, cel mai probabil la anul', a scris ea.

A participat la „Bravo, ai stil'

Larisa Udilă a fost una dintre cele mai admirate concurente care au pășit în platoul de filmare a emisiunii „Bravo, ai stil!' Aceasta a câștigat imediat admirația publicului datorită personalității ei extrem de puternice, dar și modului în care răspundea la intrigile din reality show. Ba mai mult, deși nu a câștigat marele premiu, Larisa și-a crescut o comunitate pe Instagram care o susține necondiționat.

De câțiva ani, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandru Ogică, bărbatul care i-a devenit și soț. Cei doi se iubesc cu adevărat și își dedică marea parte a timpului fiului lor, Milan.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter