Cardi B este însărcinată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

Publicat pe

În urmă cu doar câteva luni, în presă apăruseră zvonuri conform cărora Cardi B și Offset divorțează. Acum, artista a făcut un anunț care i-a surprins pe mulți: este însărcinată din nou! Cardi B a ținut secretă sarcina până acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cardi B se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Artista a ținut ascunsă sarcina luni bune. Anunțul a fost făcut într-un stil aparte, și anume în momentul în care a urcat pe scenă la BET Awards.

Cardi B este însărcinată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica de gravidăCardi B este însărcinată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

Artista a purtat în cadrul evenimentului muzical o ținută cu totul deosebită, ce i-a pus în valoare burtica deja proeminentă.

Cardi B așteaptă al doilea copil

Cardi B a avut o intrare glorioasă la BET Awards, scenă pe care a făcut marele anunț: este însărcinată cu al doilea copil!

Vedeta a urcat pe scenă alături de trupa Migos din care face parte și soțul ei. Îmbrăcată într-o salopeta mulată și plină de pietre, Cardi B a optat pentru o secțiune transparentă în zona abdomenului, astfel încât să evidențieze burtica deja proeminentă.

Citește și: Cardi B a renunțat la divorțul de Offset!

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce s-a amânat divorțul:

Citește și: Oana Roman, mai fericită ca oricând după ce s-a împăcat cu Marius Elisei:

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă:

Astăzi, Cardi B și-a arătat burtica și într-o postare pe Instagram. Vedeta a publicat o poză în care apare complet dezbărcată, însă este acoperită de o vopsea albă pe sâni și pe burtică.

Fără prea multe adăugiri, Cardi B a scris la descrierea fotografiei „2!', iar mai multe vedete cunoscute i-au lăsat mesaje frumoase. Printre acestea s-au numărat și Khloe Kardashian, DJ Khaled, Lizzo, Lis Nas X.

Cardi B a renunțat la divorțul de Offset

În septembrie 2020, Cardi B își anunța fanii că este decisă să pună punct căsniciei cu Offset pentru că s-a săturat, spunea ea, din cauza certurilor continue și infidelităților soțului ei. 

„Inima mea în sfărșit mi-a spus să nu îmi mai irosesc timpul’, a scris Cardi B pe Instagram, la vremea aceea.

În actele pentru divorț, Cardi B era pregătită să dea de pământ cu soțul ei, pe care l-a acuzat de infidelitate. Aceasta solicita custodia fizică și legală a fiicei lor, dar și o pensie alimentară pe măsură. De asemena, cântăreața a cerut ca toate cheltuielile de divorț să fie suportate de Offset, după ce a susținut că nu există nicio posibilitate de împăcare între ei.

„Atunci când eu și soțul meu am avut probleme – știți, m-a înșelat și multe altele – și am decis să stau cu el și să lucrăm la relația noastră, multă lume a fost supărată pe mine; multe femei au simțit că le-am dezamăgit. Nu am mai așteptat până când să mă înșele din nou. Nu am așteptat altă controversă cu el. Am decis să plec. Dacă aș fi vrut să stau, aș fi stat. Am decis să plec’, declara Cardi B într-un interviu.

La scurt timp după, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Prima audiere în cazul de divorț al cuplului trebuia să aibă loc pe 4 noiembrie 2020, însă Cardi B s-ar fi răzgândit în privința procesului.

Cardi B și Offset s-au cunoscut prima dată în 2016, iar relația lor a devenit oficială un an mai târziu. În 2018, cântăreața a adus pe lume primul lor copil, o fetiță pe nume Kulture.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter