Care a fost cauza morții Cristinei Țopescu. Primele concluzii ale medicilor legiști

Publicat pe

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, în urmă cu două săptămâni, însă, trupul ei fără viață a fost descoperit abia aseară. Astăzi, medicii legiști au tras primele concluzii legate de moartea acesteia.

Care a fost cauza morții Cristinei Țopescu. Primele concluzii ale medicilor legiștiCare a fost cauza morții Cristinei Țopescu. Primele concluzii ale medicilor legiști

Medicii legiști au tras primele concluzii în cazul decesului prezentatoarei TV Cristina Țopescu. Vedeta TV a murit în urmă cu 15 zile, în intervalul 26-28 decembrie.

 Este o primă concluzie la care au ajuns cei de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov. Cel mai probabil vedeta TV a suferit un infarct, potrivit Libertatea.

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului de Medicină, Cristina Țopescu a decedat în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, acoperită de pătură, iar, cel mai probabil, decesul a survenit în somn. Cauza decesului nu a fost încă stabilită cu exactitate, însă primele date arată că vedeta TV a suferit un infarct în somn. Acest lucru urmează să fie confirmat din punct de vedere medico-legal.

Medicii legiști au găsit în stomacul Cristinei Țopescu medicamente, potrivit RTV. S-au prelevat probele și se face expertiză toxicologică amănunțită pentru a se vedea ce fel de medicamente a ingerat jurnalista înainte de a muri.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter