Mesajul lui Ștefan Bănică, după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu: ”Mi-e foarte greu...”

Publicat pe

Ștefan Bănică a transmis un mesaj emoționant, după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu. Artistul și jurnalista au avut o relație de 5 ani la începutul anilor 90.

Ștefan Bănică a vorbit cu emoție despre femeia pe care a iubit-o enorm. Cristina Țopescu a fost găsită fără viața în propria casă. Artistul și jurnalista au trăit o poveste de dragoste pasională la începutul anilor 90.

'Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu', a scris Ștefan Bănică pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Prin ce a trecut Cristina Țopescu în relația de 5 ani cu Ștefan Bănică: 'Amenința, făcea crize de gelozie urâte. Îmi spunea că mă omoară'

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului.

FOTO: Facebook

Mesajul lui Ștefan Bănică, după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu: 'Mi-e foarte greu...'Mesajul lui Ștefan Bănică, după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu: 'Mi-e foarte greu...'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter