Care este numele din buletin al Irinei Rimes. Cântăreaţa a preferat să îl schimbe în România

Publicat pe

Numele real al Irinei Rimes este diferit de cel pe care vedeta îl foloseşte acum. Ea se bucură de un succes incredibil în industria muzicală de la noi, dar a ţinut departe de ochii curioşilor câteva secrete din viaţa ei. 

Ştim cu toţii că Irina Rimes vine din Republica Moldova. A cucerit publicul de aici cu vocea sa, dar mai ales cu emoţia pe care reuşeşte să o transmită prin fiecare piesă pe care o lansează. Iată că ea şi-a schimbat numele, în Republica Moldova avea unul, dar în România a ales să aibă unul mai uşor de pronunţat.

În ediția emisiunii Povești de viață, Irina Rimes a vorbit pentru revista Avantaje, despre destin, despre cum a reușit să se impună pe piața muzicală din România cu stilul său muzical, despre cum a ajuns din țara natală în scaunul de jurat de la Vocea României, dar și despre cea mai recentă piesă, „Nu știi tu să fii bărbat”.

Mai mult, vedeta a dezvăluit care este de fapt numele ei din buletin. Nimeni nu a știut acest lucru. „În buletin sunt cu Rîmeș. Sunt câțiva oameni care îmi spun așa” , a spus Irina pentru revista Avantaje. 

Irina Rimes, declaraţii despre Vocea României

Irina Rimes nu se simte confortabil ca jurat la Vocea României. S-au produs schimbări majore în acest nou sezon al emisiunii concurs. Irina Rimes ocupă scaunul de jurat şi nu îi este uşor, după cum a declarat chiar ea într-un interviu exclusiv pentru revista VIVA!. 

Irina Rimes, goală într-o poză pe internet

Irina Rimes face furori cu muzica sa, dar şi cu stilul său inedit. Iată că de această dată i-a lăsat mască pe fani. A pozat goală şi a urcat imaginea pe internet. Reacţiilor fanilor sunt savuroase! 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter