Carmen Brumă revine în televiziune

Publicat pe

După o absenţă de câţiva ani din televiune, Carmen Brumă se va întoarce pe micile ecrane. Vedeta şi-a anunţat revenirea pe pagina sa de Facebook:

 

13631634_1194855903887551_8772090368565010522_n

 

„Şoc şoc! În premieră şi în exclusivitate vă anunt că mă întorc în televiziune! Detalii în curând!', a scris ea, spre marea bucurie a fanilor.

 

„Te aşteptam cu drag. Eşti o persoană echilibrată şi media are nevoie de aşa ceva. Prea multe derapaje', „Mult succes cu noul proiect! Va fi ceva de calitate cu siguranţă', i-au scris fanii.

 

În perioada în care a lipsit din televiziune, Carmen a devenit mămica unui băieţel, fapt care a ajutat-o, după cum a marturisit să devină mai puternică, dar şi mai sensibilă, în acelaşi timp, şi s-a concentrat pe câteva proiecte personale.

 

La 39 de ani, vedeta arată perfect datorită stilului de viaţa pe care l-a adoptat de mulţi ani. Cu siguranţă, noua emisiune a lui Carmen se va axa pe pasiunea ei pentru sport şi pe grija pentru o alimentaţie sănătoasă.

 

Citeste si:

„99% dintre femei au celulita iar restul de 1% sunt martiene in vizita pe planeta noastra”, spune Carmen Bruma. Iată cele 3 soluţii anti-celulită pe care le propune!

 

Carmen Bruma – Succesul poarta tocuri

 

Carmen Bruma si Mircea Badea apar rar impreuna in public. Iata care este explicatia!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter