Carmen Harra a făcut analiza numerologică pentru Laurențiu Reghecampf: „Vor urma încă două căsătorii”

Publicat pe

Carmen Harra a făcut analiza numerologică pentru Laurențiu Reghecampf, după că el a depus actele de divorț. Celebrul psiholog ce locuiește de peste trei decenii în Statele Unite ale Americii susține că antrenorul va trece și prin al treilea divorț. Totodată, clarvăzătoarea a spus despre Anamaria Prodan că în viitor și-ar reface viața cu un partener mai tânăr!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Harra a făcut analiza numerologică pentru Laurențiu Reghecampf, cel care a confirmat recent că a depus actele de divorț. Imediat după despărțirea dintre el și Anamaria Prodan, s-a aflat și despre iubita lui Reghe. Au apărut informații conform cărora femeia ar fi însărcinată și că ar urma să aducă pe lume o fetiță. Clarvăzătoarea a făcut declarații uluitoare despre cei trei protagoniști, dar și despre copiii familiei Reghecampf.

Carmen Harra a interpretat datele de naștere ale Anamariei Prodan, ale lui Laurențiu Reghecampf și ale noii sale iubite, din punct de vedere numerologic. Conform declarațiilor clarvăzătoarei din America, și noua femeie din viața lui Reghecampf va avea aceeași soartă ca primele două neveste, adică vor ajunge la divorț.

Citește și: Anamaria Prodan, anunț oficial despre divorțul de Laurențiu Reghecampf:„Îi dorim succes în orice decizie ia'

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:”Karma funcționează”

Citește și: Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie.Au făcut nunta online, pe Zoom

Citește și: Prezentatoarea TV Eli Roman a născut a treia oară! Prima imagine cu bebelușul:„Un miracol'

Carmen Harra a făcut analiza numerologică pentru Laurențiu Reghecampf

Carmen Harra a spus că potrivit calculațiilor numerologice, Reghe ar fi avut cu prima soție, Mariana, o relație temporară, iar cu Anamaria Prodan nu ar fi avut o relație de „suflete-pereche'. În plus, ea a transmis că antrenorul va trece printr-un al treilea divorț, tot înainte de a împlini 14 ani de căsnicie. În total, el ar avea în codul divin patru căsnicicii, deci ar mai urma încă două.

„Este fascinant ce arată numerologia pentru cele trei femei (Mariana, Anamaria și noua iubită – n.r.) din viața lui Reghe. Conform calculațiilor numerologice, el cu prima soție (Mariana – n.r.) a fost într-o relație temporară, iar cu a doua (Anamaria – n.r.) nu a fost o relație de suflete-pereche. Și el și Anamaria și-au creat o karmă rea cu Mariana.

Este fascinant că Anamaria și Mariana se cunosc din vieți anterioare. Din păcate, numerologia lui arată că se repetă karma și (Reghe – n.r.) va trece și prin al treilea divorț tot înainte să se împlinească 14 ani de mariaj. În codul lui divin are patru căsnicii, deci vor urma încă două căsătorii', a spus Carmen Harra pentru impact.ro.

„Luca și Laurențiu Jr. vor rămâne prieteni pe viață'

În ceea ce-i privește pe fiii lui Laurențiu Reghecampf, Carmen Harra transmite că Luca, din prima căsnicie cu Mariana, și Laurențiu Jr., din căsnicia cu Anamaria Prodan, vor rămâne prieteni pentru totdeauna și că se vor ajuta mereu.

„Anamaria are o relație karmică cu Luca, primul lui copil. Iar Luca și Laurențiu jr se știu, de asemenea, dintr-o viață anterioară, desfășurată în perioada Primului Război Mondial. Indiferent de neînțelegerile părinților, Luca și Laurențiu jr vor rămâne prieteni buni pe viață și se vor ajuta ca frații.

Codul divin al lui Laurențiu jr coincide cu codul divin al Marianei, prima soție a lui Reghe. Este o încurcătură karmică, ce arată că ei se cunosc din mai multe vieți anterioare', a continuat ea.

„Anamaria își va găsi un partener mai tânăr'

Cât despre numerologia Anamariei Prodan, Carmen Harra susține că aceasta arată că sexy-impresara va vrea să-și refacă viața. Conform spuselor ei, vedeta își va găsi, în viitor, un partener mai tânăr. Nu se știe însă dacă vor ajunge sau nu la căsătorie. Clarvăzătoarea a mai spus că impresara nu va mai avea alți copii, după cum ar arăta codul ei divin.

„Numerologia arată că Anamaria vrea să își refacă viața, își va găsi un partener mai tânăr, dar cel mai probabil nu va mai face pasul spre căsătorie pentru a-și securiza averea. Ea ține foarte mult la bani. Și, tot conform codului ei divin, nu va mai avea alți copii.

Este devastată de această despărțire, dar se străduiește să salveze aparențele și este o femeie puternică, va depăși cu bine situația. În fața karmei nu poți face nimic să o oprești când te-a lovit. Vorbim în acest caz de karme nerezolvate, moștenite din vieți anterioare. Dacă se rezolvă, karmele nu se mai repetă. Însă karmele nerezolvate se repetă la nesfârșit, inclusiv în viețile viitoare.

Ei s-au mai întâlnit, s-au mai confruntat și în vieți anterioare, dar n-au înțeles cum să-și rezolve karma și aceasta se tot repetă. Șansa lor este să-și rezolve karma într-o viață viitoare', a mai declarat psihologul.

Carmen Harra, despre Reghe: „Va avea patru copii'

Carmen Harra a mai afirmat că potrivit calculațiilor numerologice, Reghe va avea în total patru copii, ceea ce înseamnă că va mai urma unul. Psihologul susține că fetița pe care antrenorul ar urma să o aibă cu noua iubită ar fi reîncarnarea copilei pe care el ar fi pierdut-o în prima căsătorie.

„Va avea tot patru copii, deci va mai urma încă un copil. Putea să-și rezolve karma, dacă nu intra într-o altă relație și dacă nu făcea alți copii. Tendința lui este să creeze la infinit aceeași situație pe care a mai trăit-o cu ani în urmă.

Karma este o repetiție, conceptul karmei înseamnă subconștientul reactiv, care interacționează pe aceleași elemente care s-au creat deja. Iar fetița pe care Reghe urmează să o aibă cu actuala iubită este reîncarnarea fetiței pe care Reghe a pierdut-o la primul mariaj', a conchis vedeta.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter