Anamaria Prodan, anunț oficial despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Îi dorim succes în orice decizie ia”

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut un anunț oficial despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara s-a ținut astfel de cuvânt, după ce le-a făcut această promisiune fanilor în mediul online. Vedeta a declarat că ea și familia ei îi oferă lui Reghe șansa de a alege tot ce îl face fericit. Iată ce mesaj i-a transmis soțului ei, după ce acesta a depus actele de divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a transmis un anunț oficial cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a declarat că nu va „da' niciodată în soțul ei, indiferent de context. Totodată, ea a menționat că întreaga familie l-a iertat și că îi dorește mult succes antrenorului în orice decizie ia.

În urmă cu câteva zile, declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf au zguduit showbiz-ul monden din temelii. Antrenorul Universității Craiova a confirmat zvonurile apărute în ultima perioadă, spunând că a depus actele de divorț. Astfel, el a dat de înțeles că el și sexy-impresara Anamaria Prodan au ajuns la despărțire.

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:”Karma funcționează”

Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan.A plecat din familia Reghecampf

Citește și: Teo Trandafir, despre divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan:”Tind să cred…”

Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan:„Îmi este în continuare prieten'

Anamaria Prodan, anunț oficial despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Astăzi, Anamaria Prodan și-a exprimat și ea punctul de vedere. În ciuda informațiilor apărute în presă, cum că Reghe ar avea o nouă iubită, iar aceasta ar fi însărcinată, sexy-impresara declară că l-a iertat. Totodată, ea a transmis în cadrul unui comunicat oficial că îi dorește antrenorului să cunoască adevarata fericire alături familia lui.

Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații cu subînțeles. A transmis că să ai o dorință puternică, nu înseamnă neapărat că știi să-ți direcționezi gânduri către bine. Conform spuselor ei, în viață putem ajuta „sufletele slabe' de lângă noi, însă nu le putem „trezi din somnul adânc în care cad'.

„A avea o dorința puternică nu înseamnă ca îți știi stăpâni gândurile sau că le stii sincer directiona către bine! Tot ce avem in creierul nostru poate sa fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim sa realizam si cum ne imaginam ca putem! Numai in creierul nostru credem ca ii ajutam pe cei ce gravitează pe lângă noi si nu-s suflete puternice!

Noi nu știm ce își doresc aceste suflete si cumplit de rau este faptul ca nici aceste suflete habar nu au ce si doresc! Dreptul nostru este doar sa alegem pentru noi! Putem alege sa ajutam aceste suflete slabe, însă nu putem sa-i obligam sau sa-i trezim din somnul adânc in care cad', a transmis Anamaria Prodan, într-un comunicat referitor la divorțul de Laurențiu Reghecampf, scrie fanatik.ro.

„Mi-am antrenat creierul să cred că oamenii de lângă mine sunt buni'

Fiica Ionelei Prodan a mărturisit că și-a „antrenat' creierul să creadă că oamenii de lângă ea sunt buni. A spus că a realizat încă că atunci când ești „suflet slab', nu te afli tu „la butoane'.

„Putem sa alegem sa ii ajutam! Însă niciodată nu vom sti ce își doresc aceste suflete! Este povestea lui Dumnezeu. Îți da, dar nu îți poate bagă in traista! Avem liberul arbitru! Depinde de capacitatea noastră intelectuala ce alegere facem. Când ne zbatem si vrem sa ajutam alt suflet, noi credem in creierul nostru ca facem bine!

Mi-am antrenat creierul sa cred ca oamenii de lângă mine sunt buni! De fapt, de multe ori, când ești suflet slab, nu ești tu la butoane! Pentru asta, ca sa preiei comanda, trebuie sa-ti antrenezi creierul sa știe diferența între a-ți dori ceva si cum faci ca sa obții ce-ți dorești! Atâta timp cât ești stăpân pe dorinte clare si știi ca nu tu trebuie sa te zbați ca sa primesti ce-ți dorești, ești in disciplina cu creierul!', a continuat ea.

Sexy-impresara îl numește pe Reghe „soțul meu', după ce el a depus actele de divorț

În continuare, cunoscuta impresară a povestit că, în cazul ei, creierul își aduce aminte doar de binele pe care l-a făcut până acum. Așadar, ea consideră că până în prezent a făcut doat bine, atât în ceea ce-i privește pe copiii ei, cât și pe Laurențiu Reghecampf. L-a numit „soțul meu', la scurt timp după ce el a depus actele de divorț.

„Sufletul cu creier trebuie sa fie condus de forța binelui! Trebuie sa creadă in principiile vieții sau, mai bine spus, sa le înțeleagă. Dacă o alta persoana e departe de tine, nu înseamna ca e bine, chiar dacă toți ceilalți si inclusiv acea persoana spune ca e bine, adică, dacă realitatea pentru ochi spune asta, realitatea pentru creier e alta.

Exteriorul faptelor poate încerca sa te convingă ca persoana e bine, însă in creierul ei poate sa fie exact opusul! Direcția nu este data de realitatea ce o vede ochiul Si nici de ce încearcă sa te convingă ceilalți, realitatea e făcută din ceea ce vrei tu sa crezi si se îndreaptă in direcția credinței tale clare! Asta ne conduce!

Creierul meu își aduce aminte doar de cât bine am făcut pana acum pentru mine, pentru soțul meu, pentru copiii mei, pentru prietenii mei sau pentru oameni care mi-au cerut ajutorul. Eu consider, in creier, ca am făcut bine tuturor!', se arată în continuarea comunicatului.

Vedeta nu se lasă copleșită de stările negative

Anamaria Prodan nu-și lase niciodată creierul să-i ofere stări negative, spune ea, indiferent de situație. Ea îi „dictează' cum vrea să se simtă, iar pentru a-și păstra o stare bună, își amintește mereu de binele pe care l-a făcut până acum.

„Mi-am antrenat creierul sa creadă așa ceva, a reacționat la ce l-am antrenat, l-am învățat sa fie SMART' si sa ma ajute sa obțin ce îmi doresc! Creierul nostru este creatorul stării in care ne aflam acum! Nu imi las niciodată creierul sa-mi ofere stări negative, EU ii spun cum vreau sa ma simt si îmi aduc aminte ca am făcut numai bine pana acum! IMI ADUC AMINTE CE MI-A FĂCUT NUMAI BINE ȘI IMI PĂSTREZ STAREA ASTA!', a mai declarat impresara.

„Viața este scurtă și merită trăită demn'

Impresara aste sigură că ce nu a obținut până acum, va veni de acum încolo. În plus, ea a susținut că-i va invita pe cei care au supărat-o acasă la ea, ca să bea împreună o cafea. Spune că-i va face să înțeleagă că viața e prea scurtă și că merită să o trăiască demn.

„Ce nu am obținut pana acum vine cu siguranța de acum încolo! Trebuie sa ne învățam creierul cu siguranța binelui, sa ne aducem aminte cât bine am primit pana acum! Starea de bine nu ne-o da cealaltă persoana, noi am învățat ce ne face bine si am acceptat binele creat de noi! Acum trebuie, din nou, sa ne up datăm si sa creăm mai mult bine in gând!

Eu sunt inundata in creier de bine, de fericire, de frumusețea familiei mele. Creierul meu a învățat sa dea drumul la trecut căci dacă dai drumul trecutului, nu înseamnă ca binele nu mai vine la tine, îți înveți creierul sa dea drumul la raul din care vrei sa scapi si sa faci loc pentru binele care instant distruge RAUL!

Am sa invit pe cei care m-au supărat la mine, sa bem o cafea, sa-i fac sa înțeleagă ca viața este scurta si merita trăită decent si demn. Nu zilele cu soare sau cele cu ploaie îți fac creierul sa știe sa aleagă binele, dorința noastra nu trebuie sa fie aleasa din trecut, noul bine e ceea ce tu dorești! Trecutul negativ din creier nu poate genera gânduri bune, numai momentul actual bine stăpânit poate genera gânduri bune si un viitor frumos!', a adăugat vedeta.

Ce mesaj i-a transmis lui Laurențiu Reghecampf

Pe Laurențiu Reghecampf l-a numit un „suflet bun și minunat'. Vedeta susține că ea și familia ei îl vor chema mereu „universul nostru' și-n plus a spus că greșelile făcute de el sunt omenești. A promis că ea și copiii ei îl vor ajuta pe „Soarele lor' să poată „vibra înalt'. Cu toții se roagă că Reghe să cunoască adevărata fericire, alături de familia lui, care îl „divinizează'.

„Tatal copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga in universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumam si le îndreptam, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici (căci toți suntem unici in felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet sa se înalte!

O sa-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui sa poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca in aceasta viața, acest suflet minunat al lui LAURENTIU sa cunoasca adevarata fericire, alături de noi cei care il divinizam si l-a ajutat sa atinga culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase si mereu au tins spre absolut! S-au ferit sa fie vulnerabile sa involueze si sa alunece in lumea obscura', a spus ea despre Reghe.

„L-am iertat pe Laurențiu Reghecampf'

Vedeta a mai precizat că ar fi foarte greu să rămâi în „vârf', când ești aruncat de vânt într-o parte și în alta. Anamaria Prodan a declarat în numele întregii familii că l-au iertat pe Laurențiu Reghecampf. Ba mai mult, spune că el ar fi realizat greșeala și că „va sta probabil și mai aproape de familia lui'. Pe deasupra, impresara a anunțat că ea și copiii ei îi vor oferi șansa antrenorului de alege tot ceea ce își dorește.

„Este foarte greu sa rămâi in varf dacă te bate vântul si te arunca dintr-o parte in alta! Tocmai de aceea noi am stat strâns uniți mana in mana mereu! Am atins împreuna absolutul, am învățat sa ne iertam si sa ne ajutam necondiționat. Sunt mândra ca una dintre cele mai grele lecții ale vietii am trecut-o cu brio si am ajuns la nivelul la care o predau si o stăpânesc perfect!

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeală si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. NICIODATA NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM si, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia.

Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta putem noi, familia, sa-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENTIU REGHECAMPF? O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit! O sa-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un dead end ! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând răutate in tot ceea ce întreprid, dar nu ii judec pentru că toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu!', a continuat cunoscuta impresară.

Anamaria Prodan: „Nu am să-mi lovesc soțul niciodată'

În încheierea comunicatului citat de fanatik.ro, Anamaria Prodan a transmis că nu-și va „lovi' soțul niciodată, indiferent de stiuație. Spune că ea și familia ei îl vor susține și mai mult și că îi doresc succes în orice decizie ea. Indiferent de context, impresara spune că va fi mereu prezentă în viața lui.

„Nu am sa-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, si nu ma interesează nimic din ce si dorește lumea sau orice încearcă sa inoculeze in sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o sa-l susținem si mai tare si ii dorim mult succes in orice decizie ia! O sa fim mereu prezenti in viata lui si, dacă cineva va încerca sa-l îngenuncheze sau să-l umilească, sa-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN.

SOȚUL MEU VA ȚINE CAPUL SUS IN FATA TUTUROR SI COLOANA VERTEBRALĂ PERFECT DREAPTA. IN VIAȚA ESTE VORBA DESPRE ALEGERI ÎNSĂ! ALEGERI PE CARE ORICE SUFLET EVOLUAT TREBUIE SA SI LE IA SINGUR! ALEGETI MEREU SA FIȚI PROSTII DINTRE DEȘTEPȚI, niciodată DESTEPTII DINTRE PROSTI!

CU STIMĂ ȘI RESPECT ACEEAȘI UNICĂ FAMILIE REGHECAMPF / PRODAN CARE ESTE UN EXEMPLU DE IUBIRE SI RESPECT ABSOLUT!', a conchis aceasta.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter