Teo Trandafir, despre divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan: "Tind să cred..."

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, ceea ce înseamnă că se va despărți de femeia care i-a fost alături o viață întreagă. Printre persoanele care au decis să vorbească despre subiectul momentului a fost și Teo Trandafir. Iată ce a spus prezentatoarea într-o emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar două zile, antrenorul de fotbal a făcut primele declarații despre divorțul de Anamaria Prodan. Atunci, bărbatul declara că a depus deja actele.

Teo Trandafir, despre divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan: "Tind să cred..."Teo Trandafir, despre divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan: "Tind să cred..."

La doar câteva ore distanță, impresara declara că nu există niciun fel de problemă în relația ei și că doar ce discutase cu soțul ei.

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț:„Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți

Citește și: Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui. Bărbatul este prieten și cu Anamaria Prodan:„E sora mea

Citește și: Imaginea cu Namiko, fiica lui Cabral, care a stârnit controverse în mediul online.„Nu e periculos?

Citește și: Musty de la Survivor, față-n față cu părinții Mellinei.A dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat în junglă

Ce a spus Teo Trandafir despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

În emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Teo Trandafir a decis să facă primele declarații despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Prezentatoarea susține că nu a înțeles prea bine această despărțire, însă este de partea impresarei de fotbal.

„Această despărțire pe care eu nu am înțeles-o. Colegul meu a înțeles-o mai bine pentru că el e bărbat și e mai logic. Eu, fiind fată, cumva tind să o cred pe Ana', a spus pe post vedeta.

Și Bursucu, colegul lui Teo Trandafir, a decis să-și spună părerea. Acesta susține că tinde să nu îi creadă pe niciunul dintre ei, pentru că fiecare are adevărul lui. Însă, a mai adăugat faptul că la momentul actual există tot felul de speculații, deci nu știe ce să creadă.

„Eu tind să nu îi cred pe niciunul dintre ei, pentru că fiecare are adevărul lui. În momentul ăsta există tot felul de speculații, pentru că mergem pe niște speculații și trebuie să fim de acord cu treaba asta. Nu l-am văzut nici pe Laurențiu Reghecampf ieșind cu gurița lui și să spună GATA. Există declarație în presă, pe care ar fi dat-o el. Ea are varianta ei. (…) Din ce am citit în presă, Laurențiu Regehcampf a zis că a înaintat actele de divorț. Deci el e cel care a luat această decizie. Ea a zis că nu divorțează', a adăugat coprezentatorul.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter