Dublă tragedie! Artistul de muzică populară Petrică Moise și fiica lui au murit de COVID-19, la distanță de o săptămână

Publicat pe

A murit fiica lui Petrică Moise, tot de COVID-19. Familia rapsodului Petrică Moise, cel care a murit pe 2 octombrie, la 72 de ani după ce a făcut COVID-19, a fost lovită de o nouă tragedie. Fiica sa, Lia, a decedat din cauza aceluiași virus nemilos, la câteva zile după ce tatăl ei avea să își dea ultima suflare. Femeia avea 51 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

A murit fiica lui Petrică Moise, tot de COVID-19. La rândul său interpretă de romanțe, era internată, la fel ca tatăl său, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, după ce a fost diagnosticată cu COVID, anunță opiniatimisoarei.ro.

A murit fiica lui Petrică Moise, tot de COVID-19. A fost internată în același timp cu tatăl ei

Atunci când au ajuns la spital, starea lor de sănătate era precară și s-a deteriorat rapid. la fel ca Petrică Moise, fiica lui cea mică, Lia, nu era vaccinată anti-Covid.

A murit fiica lui Petrică Moise, tot de COVID-19. Lia Moise locuia împreună cu tatăl ei și au ajuns împreună la spital cu plămânii grav afectați, starea lor înrăutățindu-se rapid.

Săptămâna trecută, Petrică Moise s-a stins din viață și a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane care l-au iubit. Fiica lui nu a putut fi prezența la funeralii, fiind internată în stare gravă.

Citește și: A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Anamaria Prodan, acuzații grave pentru Reghe, în plin proces de divorț

Citește și: Gabriel Cotabiță, internat din nou în spital

Cine a fost Petrică Moise

Petrică Moise s-a născut pe data de 19 iunie 1947. A venit pe lume în satul Chisoda, în judeţul Timiş, lângă Timişoara, într-o familie frumoasă, de bănățeni. A iubit foarte mult muzica, astfel că a făcut orice pentru a-și îndeplini cel mai mare vis, acela de a fi cântăreț.

Petrică Moise ajunsese să fie unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de muzică populară din Banat. Era chiar și interpretul imnului neoficial al Banatului. Așadar, el cânta piesa „Iorgovan, frumoasă floare’, melodie iubită de mii de oameni.

Presa locală informa, acum mai bine de o săptămână că interpretul nu era vaccinat anti-COVID-19 și că se afla internat de mai multe zile în spital. Din nefericire, nici medicii nu au mai putut să facă nimic ca să-l salveze.

Zeci de mesaje de condoleanțe

După ce s-a aflat că Petrică Moise a murit, sute de mesaje au început să curgă în mediul online. Prietenii, dar și colegii de breaslă, au postat mesaje sfâșietoare, îndoliați după ce artistul s-a stins din viață. Ansamblul Profesonist Banatul și-a luat „rămas-bun’, spunând că amintirea interpretului va rămâne veșnic neștearsă.

„Ansamblul Profesonist Banatul își ia, cu nesfârșită tristețe, rămas bun pentru eternitate de la Petrică Moise, artist și prieten a cărui amintire va rămâne neștearsă, luminoasă și caldă în inimile colegilor de breaslă și ale tuturor celor ce i-au iubit muzica.

Întreg Banatul folcloric și cultura română însăși sunt profund îndoliate de moartea unuia dintre cei mai mari artiști ai săi, înălțat către Ceruri la vârsta de 74 de ani’, a scris Ansamblul Profesionist Banatul pe Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter