Carmen Harra, previziuni bune pentru anul 2023: ”Ne iluminăm, persoane noi la guvernare. Vom avea multe bucurii”

Publicat pe

Carmen Harra, previziuni bune pentru anul 2023. Celebrul psiholog și terapeut din America susține că noul an vine cu o serie de întâmplări pozitive, explicând că lucrurile se vor îndrepta spre bine. Totuși, scumpirile nu opresc aici, ci vor continua, însă se văd schimbări pe plan guvernamental. Conform previziuniilor făcute de celebra prezicătoare vom avea persoane noi în ceea ce ține de domeniul politicii. Ba mai mult anul 2023 mai este numit și anul lui Dumnezeu, fiind  sub incidența cifrei 7 care este  numărul lui Dumnezeu. Iată ce declarații a făcut Carmen Harra recent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul 2023 a început cu o mare pierdere pentru România. Marele actor Mitică Popescu a încetat din viață ieri, astfel că în urma sa a lăsat o durere imensă. Totuși, nu este singurul lucru negativ. Și în 2023 războiul dintre Rusia și Ucraina continuă, iar o gripă a devenit virală mai repede decât oricine s-ar fi așteptat. În ciuda acestor lucruri, Carmen Harra prevede că anul acesta o să fie unul bun din multe puncte de vedere.

Carmen Harra, previziuni bune pentru anul 2023: 'Ne iluminăm, persoane noi la guvernare. Vom avea multe bucurii'Carmen Harra, previziuni bune pentru anul 2023: 'Ne iluminăm, persoane noi la guvernare. Vom avea multe bucurii'

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni de-a lungul timpului, care deseori s-au dovedit a fi adevărate. Și acum, la început de an, a făcut acest lucru, explicând publicului larg că anul 2023 o să fie cu mult mai bun față de 2022. Prevede schimbări guvernamental, multe bucurii, însă totodată numeroase scumpiri. Iată ce a spus pe larg despre următoarele 11 luni!

Citește și:Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose:”Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea”

Citește și: Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose:”Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea”

Citește și: Cristina și Georges de la 'Căsătoriți pe nevăzute' au divorțat:'Am dus-o cât de mult am putut. Nu era cea mai sănătoasă relație…'

Citește și: Horia Brenciu a ajuns la spital. S-a fotografiat cu masca de oxigen pe față:'M-a prins nenorocita'

Carmen Harra, previziuni bune pentru anul 2023

Carmen Harra a dezvăluit că anul 2023 este numit și 'anul lui Dumnezeu'. Bineînțeles, la mijloc se află și un motiv bine întemeiat. Anul 2023 este sub incidența cifrei 7, care, din vechi strămoși se spune că este numărul lui Dumnezeu. Potrivit acestor asocieri, următoarele luni vr fi unele pline de surprize plăcute și bucurii, dar totodată cu multe schimbări în bine, așa cum prevede și Carmen Harra.

2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7 care este  numărul lui Dumnezeu. Energetic, este un an care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă un an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că întrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie.

Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acest an. O să pornim într-o altă direcție. Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în 2023. Dar per total e un an în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință'', mărturisește Carmen Harra potrivit Ciao.ro.

Carmen Harra: 'Problemele materiale nu se pot rezolva în 2023'

Carmen Harra a ieșit în față și a dezvăluit că anul 2023 o să fie unul bun din numeroase puncte de vedere. Vin persoane noi la guvernare, avem parte de multe surprize, lucrurile se schimbă în bine, însă cu toate astea vom avea probleme cu economia. Din nefericire, se pare că problemele materiale vor persista și anul acesta, confruntându-ne cu numeroase scumpiri de-a lungul lunilor care urmează.

Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul a 2023. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine. Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită.

Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma. Sunt oameni pe parcursul acestui an care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. 2023 atrage atenția și asupra lui Putin dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un an de cotitură. Este unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră.', a mai spus psihologul și scriitoarea.

Ce își dorește Carmen Harra de la 2023

Ei bine, pe lângă previziunile pe care le-a făcut pentru anul 2023, Carmen Harra a vorbit și despre viața ei personală. La nînceput de an, nu și-a pus decât o singură dorință și anume să fie sănătoasă, liniștită și fericită. Aceasta susține că are tot ceea ce își dorește și singurul lucru la care mai speră este să își găsească sulfetul pereche. Totuși, nu inistă și lasă lucrurile să se întâmplă de la sine.

Eu am tot ce îmi pot dori și nu îmi doresc decât pace, liniște, echilibru, sănătate. Alexandrei i-am făcut cadou o anumită mășină pe care nu o avea, am petrecut foarte bine. Profesional, în 2023 îmi doresc să pot realiza un nou album discografic. Vreau să fac și un album cu colinde dar și câteva cântece noi. Eu sunt bunică în 2023 și lucrurile în viața mea sunt foarte bune.

Nu am de ce să mă plâng. E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule. O relație de compromis sau temporală nu mă interesează! Vreau ceva adevărat ce știu că e foarte greu de găsit așa că mai caut. Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023. Eu le doresc românilor din toată inima mea un călduros La mulți ani!', de aici, din Miami', ne-a mai mărturisit Carmen Harra pentru Ciao.ro.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter