Carmen Tănase a împlinit 61 de ani. Cine a surprins-o la miezul nopții: "Mi-am început ziua în..."

Publicat pe

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. Astăzi își sărbătorește ziua de naștere, iar cu această ocazie a avut parte de o surpriză de neuitat. Carmen Tănase a împlinit vârsta de 61 de ani. Fiul și mama actriței au fost alături de celebra actriță, în cea mai importantă zi din viața sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Doamna teatrului românesc este iubită și apreciată de milioane de români. Ani la rând, Carmen Tănase a dat viață unor personaje celebre, pe care lumea nu le-a uitat. Cea care i-a dat viață personajului  „Flăcărica', a declarat că se simte bine de ziua sa de naștere, indiferent de numărul anilor.

Carmen Tănase a împlinit 61 de ani. Cine a surprins-o la miezul nopții: "Mi-am început ziua în..."Carmen Tănase a împlinit 61 de ani. Cine a surprins-o la miezul nopții: "Mi-am început ziua în..."

Carmen Tănase a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția actorie, la clasa profesoarei Olga Tudorache și a asistentei Adriana Popovici. Vedeta a fost colegă de promoție cu Bogdan Gheorghiu, Patricia Grigoriu, Marina Procopie, Mihai Verbițchi, Oana Pellea, Carmen Trocan și Adrian Păduranu. Ce cadouri a primit actrița de ziua ei.

Citește și: De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească:„Nu este cazul'

Citește și: Ce a pățit Carmen Tănase după ce a refuzat să devină turnătoare la Securitate:”Ofițerul acela m-a amenințat că…”

Citește și: Cătălin Zmărăndescu de la Survivor, atacat de fiul său:„Le faci oamenilor zile negre'

Citește și: Ce înălțime au Laura Giurcanu și Roxana Ciuhulescu de la Survivor

Carmen Tănase a împlinit 61 de ani

Marea actriță a teatrului românesc, Carmen Tănase, a împlinit astăzi 61 de ani. Vedeta a avut parte de o surpriză frumoasă din partea fiului și mamei ei. Actrița a mărturisit că a primit multe apeluri telefonice și mesaje de la oamenii dragi, iar cei apropiați s-au gândit la ea în această zi de sărbătoare pentru actriță. Carmen Tănase va petrece seara alături de cei mai buni prieteni. Spre bucuria actriței, fiul ei se află acasă și a putut să-i spună 'La mulți ani!' și să o ia în brațe. Celebra artistă a declarat că este fericită, iar la miezul noptii a avut parte de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat.

'Este aici acum și el împreună cu mama au pândit ora 12 noaptea să-mi facă o surpriză, azi-noapte. Mi-au cumpărat ce știu ei că îmi place mie, un parfum, alte chestii, flori, mă rog', a povestit la Antena Stars Carmen Tănase, potriviti spynews.ro.

Carmen Tănase, amintiri de neuitat despre tatăl ei

Carmen Tănase a rămas văduvă la 39 de ani, iar de atunci nu s-a mai căsătorit niciodată. Vedeta a declarat că cei doi bărbați pe care i-a iubit cel mai mult, lipsesc în această zi de sărbătoare pentru ea. Tatăl și soțul actriței au plecat dintre noi, dar Carmen Tănase îi poartă în suflet și știe că cei doi o veghează de sus. Actrița și-a adus aminte de momentele când tatăl ei organiza ziua ei de naștere.

'Au rămas în memoria colegilor mei și acum, după atâția ani. Niște petreceri extraordinare pentru vremurile acelea. Veneau absolut toți colegii de la facultate, și profesori, veneau la noi acasă și se stătea câte două-trei zile, erau chefuri cum erau odată', a povestit Carmen Tănase.

Carmen Tănase, văduvă de 21 de ani

Carmen Tănase, 61 de ani a fost căsătorită cu marele critic de teatru Victor Parhon. Actrița a făcut dezvăluiti emoționante despre căsnicia cu Parhon, care a decedat din cauza cancerului pulmonar. Carmen Tănase a suferit foarte mult după pierderea omului drag, motiv pentru care a refuzat să-și mai refacă viața de atunci. Între cei doi a fost o dragoste nebună și frumoasă.

Aveam 39 de ani când l-am pierdut, spre 40 așa. Când am împlinit 40 de ani nu mai era. Nu mi-am propus să nu-mi mai refac viața, însă eu m-am și căsătorit foarte greu. Am spus foarte greu «Da!», pentru că nu am considerat niciodată că un act legiferează într-adevăr o legătură strânsă între doi oameni, dar așa erau vremurile atunci. Eram la Teatrul Național din Iași când l-am cunoscut pe Țucu și a venit familia cu tot felul de motive: «Hai să o facem!», că tot făcusem copilul. Aveam 29 de ani când m-am măritat și am făcut copilul fără să fiu căsătorită, la 28 de ani. ', a declarat actrița în podcast-ul lui Măruță.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter