Carmen Tănase spune adevărul despre situația sa financiară: "Problema mare e cu facturile"

Publicat pe

Carmen Tănase este una dintre cele mai talentate și îndrăgite actrițe din țara noastră. Din cauza pandemiei de coronavirus, artista nu a mai avut atât de multe spectacole. Astfel, și veniturile sale au scăzut în această perioadă. Ce spune actrița despre situația sa financiară de la momentul actual.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pandemia de coronavirus i-a afectat pe artiștii din țara noastră. Cei mai mulți au fost nevoiți să se reprofileze sau să umble la economiile făcute o viață întreagă.

Carmen Tănase spune adevărul despre situația sa financiară: "Problema mare e cu facturile"Carmen Tănase spune adevărul despre situația sa financiară: "Problema mare e cu facturile"

În cadrul unui interviu, Carmen Tănase a spus adevărul despre situația sa financiară de la momentul actual. Cum se descură actrița cu banii.

Citește și: Ce a pățit Carmen Tănase după ce a refuzat să devină turnătoare la Securitate:'Ofițerul acela m-a amenințat că…'

Citește și: De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească:„Nu este cazul’

Citește și: Gina Pistol apare în noul videoclip al lui Smiley:'Este strigătul interior al oricărui om'

Citește și: Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club:„Se îndrăgostise de mine și…’

Carmen Tănase, adevărul despre situația sa financiară

Din cauza pandemiei de coronavirus, artiștii au fost extrem de extrem de afectați. Nu au mai susținut atât de multe spectacole, iar veniturile lor au avut de suferit.

Carmen Tănase a spus că ea și se descurcă cu greu în această perioadă, însă a decis să apeleze la banii pe care îi avea puși deoparte. Recunoaște, totuși, că există oamenii care o duc mai mult mai rău în zilele acestea, mai ales după ultimele scumpiri.

„Cu greu, dar mai aveam ceva deoparte, târâș așa, deocamdată, față de alți oameni care n-au nimic, e de bun simț să nu zic eu ceva. Problema mare e cu facturile la utilități, pentru că instituțiile publice nu vor mai avea bani să plătească, teatrele nu vor avea bani, și aici va fi, probabil, nenorocire, că probabil se vor închide și instituțiile de stat, unde, de bine de rău, salariile au mers. Acolo o să fie jalea de pe lume. Dar nu-i nimic, nimănui nu i se pare nimic ieșit din comun, oamenii sunt mulțumiți, totul e ok', a spus ea, potrivit Click.

Pe actriță o îngrijorează, însă, luna februarie. Știe că o să-i vină foarte mult de plată la curent, probabil în jur de 100 de milioane vechi.

Panica la mine nu e acum, panica vine în februarie. Deocamdată, a venit cât am estimat. Acum, probabil va veni 100 de milioane lei vechi, cu tot cu regularizare. Având în vedere tot ce consum, iar în funcție de asta am estimat în jur de 1.500 de lei și atât mi-a venit factura. (…) Este o sumă enormă Nu știu ce o să facem, o să vedem atunci ce o să facem. Poate dă o cometă peste noi, mai știi, și rezolvă toată situația. Vine un meteorit, ceva', a mai adăugat ea.

Carmen Tănase nu vrea să se vaccineze anti-COVID

Carmen Tănase a apărut de mai multe ori la televizor și a spus că nu vrea să se vaccineze anti-COVID.

Nu, nu îmi e frică și nici nu m-am vaccinat. Îmi e frică de Dumnezeu, atât. Nici nu mă vaccinez. Dar ce face corona? E ciumă bubonică, îți cade nasul? De ce mi-ar fi frică de o viroză respiratorie, când am mai avut, nu ar fi prima dată. Dar uite că n-am făcut. Ce să ne facem acum? Vezi, eu nu m-am ferit, am interacționat cu tot omul care a vrut să interacționeze cu mine. Nu am făcut boala„, mai spune actrita.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter