Gina Pistol apare în noul videoclip al lui Smiley: "Este strigătul interior al oricărui om"

Publicat pe

Gina Pistol a apărut în noul videoclip al lui Smiley. Este pentru prima dată când simpatica prezentatoare se implică activ în muzică făcută de partenerul ei de viață. Cântărețul a făcut și primele declarații despre noua sa piesă, intitulată „Purtat de vânt'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Cei doi se suțin necondiționat, iar de acest lucru ne putem da seama cu ochiul liber. De curând, prezentatoarea de la Antena 1 chiar a apărut în noul videoclip al iubitul ei.

De asemenea, cântărețul a făcut și primele declarații despre noua sa piesă.

Citește și: Câți bani a primit Gina Pistol pentru a poza în Playboy.A luat mai puțin ca alte vedete

Citește și: Ce reacție a avut Gina Pistol, după ce a aflat că Laura Cosoi este însărcinată a treia oară.Gestul i-a uimit pe fani!

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire.Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Gina Pistol apre în noul videoclip al lui Smiley

Cinci piese stau la baza serialului muzical „Mai mult de-o viață'. Melodia, intitulată „Purtat de vânt', este cea de-a treia din această serie, după piesele „Locul sfințește omul' și „Nu mai există dup-aia'.

În aceasta se focusează atenția pe dorința personajului principal de a păstra simplitatea și esența vieții.

Fanii au fost surprinși să vadă faptul că Gina Pistol apare în noul videoclip al artistului. Este pentru prima dată când vedeta de televiziune este implicată într-un proiect muzical realizat de partenerul ei.

De asemenea, Smiley a făcut deja și primele declarații despre piesa sa.

Orice om ajunge în punctul în care realizează că viața este cu de toate și că e bine ca el să învețe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, și universul lui cu tot ceea ce este esențial: familie, prieteni, distracție, pasiuni, evadări. „Purtat de vânt' este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață. Este o gură de libertate într-o mare de „trebuie' care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat.', povestește Smiley.

Cum s-a îndrăgostit de Smiley

Gina Pistol susținea că, mai mulți ani la rând, l-a privit pe Smiley doar ca pe un cântăreț talentat, însă nimic mai mult.

„Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muziac ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu.

Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai ‘Love is for free’ și eram ‘Hai că e drăguț băiatul ăsta’. (…)

Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine’, a povestit Gina Pistol.

sursă foto- Captură Video și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter