Ce probleme de sănătate are Oana Roman: "Am dureri groaznice..."

Publicat pe

Oana Roman este extrem de activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. De data aceasta, vedeta le-a spus internauților că se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate. Iată despre ce este vorba mai exact.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman trece prin momente dificile. Mai exact, iubita lui Marius Elisei a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare. Se confruntă cu o problemă de sănătate și ar avea dureri groaznice din această cauză.

De asemenea, vedeta a mai adăugat că nu va putea petrece prea mult timp pe Instagram.

Citește și: Cum se simte Mioara Roman, după ultimul consult. Oana Roman, despre starea ei de sănătate:'Mă lasă puterile'

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman după ce Serghei Mizil a jignit-o la TV:„Pe mine…

Citește și: Laurette, ipostază incendiară alături de iubitul fotbalist.Ce declarație i-a făcut lui Magaye Gueye

Citește și: Decizie definitivă în dosarul în care au fost dați în judecată Irinel Columbeanu și Monica Gabor.Ce gest neașteptat a făcut reclamantul

Ce probleme de sănătate are Oana Roman

Oana Roman este extrem de activă pe Instagram și comunică tot timpul cu comunitatea sa impresionantă de fani.

De data aceasta, vedeta le-a spus internauților că astăzi nu poate sta pe Internet, întrucât se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate.

Mai exact, iubita lui Marius Elisei a spus că a făcut otită și că are dureri groaznice din această cauză. Însă, Oana a ținut să-și asigure fanii că nu o să lipsească prea mullt.

'Lipsesc azi motivat. Am făcut otită și am dureri groaznice. Revin cum mă simt mai bine. Vă pup', a spus Oana Roman.

Ce afacere are Oana Roman

De câteva luni bune, Oana Roman este extrem de activă pe rețelele de socializare. Postează zilnic și are o relație destul de strânsă cu comunitatea sa de fani. Pe lângă faptul că îi ține la curent pe internauți cu ultimele noutăți din viața sa, iubita lui Marius Elisei își promovează și afacerea în online.

Îndrăgita vedetă deține un magazin de haine online, de care se ocupă alături de partenerul ei de viață. Chiar în ultima perioadă, Marius Elisei a început să vină cu diferite idei de campanii și de promovări.

'E foarte bine ce se întâmplă, muncim împreună, construim împreună business-ul ăsta pe care îl avem. El vine cu idei mai nou și de promovări, și de campanie și de marketing, eu nu m-am așteptat, deoarece el nu are studii în domeniul ăsta', a spus Oana Roman.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter