Decizie definitivă în dosarul în care au fost dați în judecată Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Ce gest neașteptat a făcut reclamantul

Publicat pe

Decizie definitivă în dosarul foștilor soți Irinel Columbeanu și Monica Gabor. În urmă cu câțiva ani, un specialist în insolvență i-a dat în judecată pe cei doi soți, acuzându-i că ar fi folosit bani de la stat în scopuri proprii. De atunci, cazul a fost analizat de procurori, însă abia acum s-a luat o decizie! Se pare că reclamantul și-a retras plângerea, iar Monica și Irinel Columbeanu au scăpat de dosar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Diferența mare de vârstă dintre cei doi a ridicat multe semne de întrebare în rândul publicului larg. Cu toate acestea, ei nu au ținut cont de gurile rele și s-au căsătorit în atenția presei. La acel moment, cuplul a fost dat în judecată de către un specialist în insolvență pentru folosirea banilor societății în scopuri personale.

Se pare că reclamantul și-a schimbat brusc decizia și a renunțat la plângerea făcută împotriva foștilor soți. Astfel, aceștia au scăpat de orice acuzație.

Citește și: Ce i-au transmis Monica Gabor și Irina lui Irinel Columbeanu cu ocazia lansării primei cărți: „Îmi ține pumnii’

Citește și: Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu!Cum și-a eliminat rivala din viața soțului ei

Citește și: Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor? Cu ce fostă parteneră s-ar împăca Irinel Columbeanu:a răspuns fără să stea pe gânduri

Citește și: Ștefan Stan joacă poker pe bani: „Am câștigat aproape 30.000 de euro’

Decizie definitivă în dosarul foștilor soți Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Fuseseră dați în judecată

Monica și Irinel au scăpat de acuzațiile conform cărora ar fi folosit bani publici pentru scopuri personale. Reclamanta a retras plângerea pe care a depus-o împotriva lor, iar în acest fel, dosarul a fost închis.

„Ia act de renunţarea la judecarea cererii având ca obiect obligaţie de a face formulată de către reclamanta CII NICOLAE ELENA GABRIELA împotriva pârâţilor GABOR (fostă COLUMBEANU) MONICA şi COLUMBEANU ADRIAN-IRINEL', au decis magistrații, potrivit SpyNews.

Cabinetul de insolvență solicitase tragerea la răspundere a administratorilor, pentru încălcarea prevederilor art. 169 din Legea 85/2014. Conform articolului respectiv, la cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului judiciar, judecătorul poate dispune ca o parte sau toate datoriile firmei să fie suportate de membrii organelor de conducere din cadrul societății, precum și de orice alte persoane care au contribuit la starea de insolvență a debitorului, dacă se constată că au comis una dintre următoarele fapte:

– au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice în folosul propriu sau în cel al unei alte persoane;

– au făcut activități de producție, comerț sau prestări de servicii în interes personal, sub acoperirea persoanei juridice;

– au dispus, în interes personal, continuarea unei activități care ducea, în mod vădit, persoana juridică la încetarea de plăți;

– au ținut o contabilitate fictivă, au făcut să dispară unele documente contabile sau nu au ținut contabilitatea în conformitate cu legea; (…) orice altă faptă săvârșită cu intenție, care a contribuit la starea de insolvență a debitorului.

Firma lor a intrat în faliment

După ce Fiscul a dat în judecată firma celor doi, aceștia au intrat în faliment. Acesta a fost momentul în care Irinel Columbeanu și-a pierdut o bună parte din avere.

„Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar', au decis magistrații, în procesul respectiv.

Sursă foto: Facebook, Instagram și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter