Carrie și Mr. Big, primele imagini de la filmările „Totul despre sex”

Publicat pe

Sarrah Jessica Parker și Chris Noth, Carrie și Mr. Big, au reluat filmările pentru serialul „Totul despre sex', după 17 ani de pauză. Au apărut primele imagini cu Carrie și Mr. Big, iar fanii abia așteaptă revenirea lor pe micile ecrane, după o pauză atât de lungă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carrie și Mr. Big din „Totul despre sex' s-au întâlnit pe platourile de filmare și au apărut primele imagini cu actorii reuniți după 17 ani. Cei doi nu s-au schimbat foarte mult, iar faptul că seria „Totul despre sex' va continua în 2021, chiar dacă sub un alt nume, i-a bucurat nespus pe vfani. „Just Like That' este noua serie HBO Max, iar serialul va conține 10 episoade a câte 30 de minute.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat și cum arată Sarah Jessica Parker la 55 de ani! Actrița revine în Sex and the City

Citește și: Ce mari și frumoși sunt copiii actriței Sarah Jessica Parker! Vedeta din Sex and the City este fericită și după 23 de ani de mariaj

Citește și: Kim Cattrall, declarație surprinzătoare despre Sarah Jessica Parker: Nu am fost niciodată prietene!'

Citește și: Sarah Jessica Parker, dezvăluiri despre ,,Sex and the City”

Carrie și Mr. Big, Sarah Jessica Parker și Chris Noth nu puteau lipsi de la filmările celebrului serial. Acestora li se vor alătura și Cynthia Nicon și Kristin Davis, dar Kim Cattrall, Samantha Jones din „Totul despre sex' nu va apărea în noul sezon. Potrivit OKmagazine.ro, Carrie, Miranda și Charlotte vor duce mai departe aventurile cu care ne-au obișnuit, dar din perspectiva femeilor mature.

Carrie și Mr. Big, primele imagini de la filmările „Totul despre sex'Carrie și Mr. Big, primele imagini de la filmările „Totul despre sex'

Primele imagini cu Carrie și Mr. Big, de pe platourile de filmare

Carrie și Mr. Big nu s-au schimbat aproape deloc. Cei 17 ani care au trecut de la terminarea seriei „„Totul despre sex' le-au adus doar câteva mici urme pe chip, însă Mr. Big a rămas la fel de elegant, iar Carrie o fashionistă convinsăă. Deși Sarah Jessica Parker are 56 de ani, iar Chris Noth 66, povestea dintre Carrie și Mr. Big Continuă.

Chris Noth, Mr. Big a ezitat inițial, dar producătorul „Totul despre sex' l-a convins prin… reinventarea scenariului! 'Simţeam că nu mai am ce să aduc nou rolului. Simţeam că era un capitol închis. Însă producătorul Michael Patrick King este un excelent scenarist şi a venit cu câteva idei incredibile. După ce le-am discutat şi am văzut potenţialul rolului, am acceptat de îndată', a declarat actorul, pentru Yahoo Finance Live.

„Totul despre sex' revine după 17 ani de absență

„Totul despre sex' este unul dintre serialele preferate ale multor persoane din întreaga lume. Personajele Carrie și Mr. Big au atras publicul prin realitatea cu care relația lor era descrisă, iar Carrie, Samantha, Miranda și Charlotte au adus serialului multiple premii Emmy și Golden Globe.

Mai mult decât atât, pe lângă personajele care au jucat în serial, mai multe vedete au avut apariții speciale. Printre ele, îi amintim pe: Jon Bon Jovi, Matthew McConaughey, Sarah Michelle Gellar, Carrie Fisher, Vince Vaughn, Lucy Liu, Heidi Klum etc.

Sursa FOTO: Hepta & Profimedia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter