Cât a câștigat Sebastian Chitoșcă la Survivor: „Cinci ani am muncit pe banii aștia”

Publicat pe

Cât câștigat Sebastian Chitoșcă la Survivor. Fostul fotbalist, ex concurent al emisiunii, a vorbit, într-un interviu recent, despre suma de bani pe care a încasat-o care urmare a participării la show-ul postului Kanal D. Faimosul a fost eliminat printre ultimii din concurs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă, fost jucător la FCSB, a făcut parte din echipa Faimoșilor în cadrul emisiunii de la Kanal D și a părăsit competiția în luna iunie. A fost de ajuns totuși, ca suferița din junglă să fi meritat.

Cât câștigat Sebastian Chitoșcă la Survivor

El dezvăluie că a obținut o sumă importantă de bani de pe urma participării la Survivor și spune că experiența din Republica Dominicană.

„La Survivor am făcut destul de mulți bani. E confidențială suma, dar ar fi trebuit să lucrez vreo 4 ani în Germania pentru a face banii ăia. A fost bine, financiar am susținut familia. Eu am dus greul întotdeauna. Ea doar de când lucrează, de acum, susține financiar familia.

E de apreciat că nu a stat cu mine pentru banii mei, niciodată nu a fost chestia asta. Acum sunt mai relevant decât eram ca fotbalist', a spus Chitoșcă la GSP Live.

„Săptămâna trecută gândeam că aș ruga oamenii de acasă să nu mai alerge după bani. Dacă au o familie ce îl iubește cu adevărat, și oamenii ăia suferă când aleargă după bani, le-aș spune să să nu mai alerge după bani, pentru că îi vor câștiga, dar vor pierde familia.

Acum, după ce am stat de vorbă cu mai mulți oameni familiști, spun că trebuie să le faci pe ambele fără nicio diferență. Să faci banii, să satisfaci și familia. Asta ai să o faci doar când ești copt la minte', a mai spus Sebastian.

Citește și: Sebastian Chitoșcă și soția lui s-au despărțit. Sportivul a fost părăsit: „Am fost mințit…'

Citește și: În ce relații au rămas Zanni și Sebastian Chitoșcă, după Survivor: „Oamenii se așteptau să fiu umbra lui’

Citește și: Cum arată și cum se simte Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital

Citește și: George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub

Momentul în care Sebastian era să rămână fără 100.000 de euro

El a dezvăluit și cum a fost amenințat cu o amendă uriașă, de 100.000 euro.

„Am făcut o greșeală acolo. Am scăpat odată la un Reward, pe o plajă, și când nu a fost atentă producția 20 de secunde am pus mâna pe un telefon și i-am dat mesaj soției: «Sunt bine, te iubesc mult, sunt aici doar pentru bani.

S-a aflat, am fost văzut și am fost amenințat. Asta spunea regulamentul, clauza dacă îl încalci era de 100.000 euro. Le-am spus: «Vreți să mă concesionați pe 100 de ani sau pe vreo două vieți, ca să vă dau banii ăștia?»', a adăugat Chitoșcă.

Sebastian și soția lui s-au despărțit

În urmă cu doar câteva zile, sporitvul a apărut cu ochii în lacrimi pe Internet și dezvăluia faptul că trece printr-o perioadă dificilă.

Acum, fostul concurent de la Survivor România a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu iubita lui. Iată care este motivul pentru care Sebasitan Chitoșcă și Alexandra s-au despărțit.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a anunțat, în cadrul unui interviu, că relația cu Alexandra a luat sfârșit.

Lucrurile nu mai mergeau între aceștia, după ce sportivul s-a întors din Republica Dominicană. Se pare că distanța timp de șase luni a fost definitivă în despărțire.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter