Cât de mult a schimbat-o succesul pe Carmen Chindriș: "Ar însemna să fii fals cu tine și..."

Publicat pe

Carmen Chindriș este una dintre cele mai în vogă artiste. Succesul ei a explodat efectiv, după lansarea piesei „Ziua-n care tu m-ai sărutat’. A participat și la diferite emisiuni de televiziune, însă marea ei iubire rămâne muzica. Vedeta a povestit acum cât de mult a schimbat-o succesul, dar și ce proiecte are la momentul actual.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Piesa „Ziua-n care tu m-ai sărutat” a făcut furori la radio, dar și pe Youtube. Deși solista de la „Taraful Rutenilor’ este de mulți ani pe post, cu melodia aceasta a reușit să ajungă în topuri. Pasiunea sa pentru muzică a pornit de la o vârstă fragedă și a studiat mult până să ajungă aici.

Cât de mult a schimbat-o succesul pe Carmen Chindriș: "Ar însemna să fii fals cu tine și..."Cât de mult a schimbat-o succesul pe Carmen Chindriș: "Ar însemna să fii fals cu tine și..."

De curând, Carmen Chindriș a vorbit deschis despre cariera sa, dar a spus care a fost cheia succesului. Iată ce a mai povestit îndrăgita artistă.

Citește și: Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României! Florin Cîțu:„Are întregul meu sprijin!

Citește și: Anamaria Prodan este acționar la două posturi de televiziune.Gigi Becali, pe lista invitaților

Citește și: Mesajul transmis de Emi și Cuza, după ce au pierdut în finala Asia Express:„A fost o lecție în viață

Citește și: Bianca Drăgușanu spune de ce nu și-a cunoscut soacra, după aproape 2 ani de relație cu Gabi Bădălău: „Cum poți să judeci un om…

Cât de mult a schimbat-o succesul pe Carmen Chindriș

Carmen Chindriș a muncit foarte mult pentru visul ei, iar acum e cunoscută atât la nivel național, cât și internațional. A început să cânte de la vârsta de șapte ani, însă succesul a venit mult mai târziu. Piesa „Ziua-n care tu m-ai sărutat” a făcut furori peste tot și este imposibil să nu știi măcar un vers din ea.

În cadrul unui interviu, îndrăgita artistă a povestit de la ce a pornit ideea piesei sale.

Livius este principalul „vinovat' pentru toate compozițiile noastre. Ideile de obicei pleacă de la el. Mai completez și eu cu versuri sau idei, până ajungem la o formă finală care să ne placă. Suntem atenți la orice mic detaliu și trebuie să fim convinși sută la sută că suntem mulțumiți de produsul final, înainte de a-l publica. „Ziua-n care tu m-ai sărutat' n-a stat deloc în studio, procesul a fost foarte rapid„, a spus artista, potrivit Ego.ro.

Însă, chiar dacă muzica ei s-a auzit peste tot, Carmen Chindriș recunoaște că succesul nu a schimbat-o deloc.

Gândirea și comportamentul nostru de moroșeni au rămas intacte. Nu ne schimbă succesul, asta ni se pare cea mai mare greșeală sau chiar prostie pe care poate să o facă un om! Ar însemna să fii fals cu tine însuți în primul rând„, a mai spus Carmen Chindriș, potrivit sursei citate anterior.

Ce proiecte are în curs

Totodată, se pare că artista nu duce lipsă de evenimente. Anul acesta susține că are evenimente peste evenimente, însă vrea să le onoreze pe toate.

Într-adevăr, agenda este cam încărcată și pentru anul acesta. S-au adunat și evenimente, care s-au amânat din cauza pandemiei, plus că mereu sunt cereri, deci o să fie un an plin„, a încheiat aceasta.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter