Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce a fost abandonat. Cum i-a salvat viața

Publicat pe

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce a fost abandonat. Cătălin Bordea e un îndrăgit comediant din România. Prin prisma carierei lui, dar și al stilului său caracteristic, îl vedeți mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. Ceea ce nu știe multă lume însă e că în spatele fericirii lui se ascunde o dramă cutremurătoare. A fost abandonat de tată la o vârstă fragedă și a fost crescut de bunică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce a fost abandonat. Până la 37 de ani, Cătălin Bordea a trecut prin multe experiențe neplăcute. Când mama lui era însărcinată cu el, tatăl comediantului și-a dorit ca ea să avorteze. Ulterior, pe vremea când colegul lui Dan Capatos avea doar doi ani, bărbatul l-a abandonat în autobuz.

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce a fost abandonat. Cum i-a salvat viațaCătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce a fost abandonat. Cum i-a salvat viața

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce a fost abandonat. Cătălin Bordea se numără printre cei mai apreciați stand-up-eri din România. Ca să ajungă unde este astăzi, acesta a muncit enorm de mult, mai ales că i-a lipsit susținerea din partea părinților, cel puțin cea a tatălui. Bărbatul nu și l-a dorit, drept dovadă l-a și abandonat pe vreme când el avea doi ani. Înainte de asta, i-a cerut mamei vedetei să avorteze.

Citește și: Drama neștiută a lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz:”Am 7 tați”

Citește și: Drama lui Cătălin Bordea. Ce ascunde colegul lui Dan Capatos în spatele umorului molipsitor:a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuz

Citește și: Adriana Trandafir îl înlocuiește pe Cristi Iacob la Te cunosc de undeva:”Va fi un sezon foarte interesant”

Citește și: Cum arată Cleopatra Stratan nemachiată.S-a filmat fără niciun strop de machiaj

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce a fost abandonat

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce a fost abandonat. Mai demult, Cătălin Bordea a făcut declarații cutremurătoare legate de copilăria lui. A povestit cum tatăl l-a abandonat în autobuz, când el avea doar 2 ani. Norocul său a fost bunica lui. Aceasta l-a salvat la timp, pentru că s-a urcat la una dintre stații.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauiza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra', unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam’, a povestit Cătălin Bordea, conform kfetele.ro.

Cum i-a salvat viața comediantului

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce a fost abandonat. Având în vedere că și mama lui plecase în străinătate, Cătălin Bordea a fost crescut de către bunica lui. Femeia i-a fost și mamă și tată și i-a oferit o frumoasă educație.

„Dacă vreodată voi sta de vorbă cu omul ăsta îi voi spune că eu, încercând să vorbesc cu el mi-am făcut o altă familie, pe cea a soţiei lui. Mi-a mai trimis câteva mesaje de zilele mele de naştere: „La mulţi ani, tata'. Putea să fie oricine. Un robot putea trimite mesajele astea.

Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii', spunea Cătălin Bordea la „Refresh! by Oana Turcu'.

Cătălin Bordea, luat la roast de bunica lui, la iUmor

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce a fost abandonat. Cătălin Bordea va fi juratul-surpriză în noua ediție iUmor, de duminică, 10 aprilie. De la ora 20:00, la Antena 1, acesta va fi luat la roast de chiar de bunica lui, Aspazia, dar și de Paula Chirilă și Ela Voineag.

„Cel mai mare dușman al lui Bordea în această seară a fost bunica Aspazia. Când Cătălin și-a dat seama ce se întâmplă, s-a temut că bunica va spune tot', va spune Cheloo la iUmor, iar Delia adaugă faptul că „Bunica a fost cea mai tare!'.

Paula Chirilă și Cătălin Bordea sunt colegi la Xtra Night Show și crede că va fi surprins să o vadă la iUmor.

„Cred că va fi surprins să mă vadă. Am foarte mari emoții pentru că una este să prezinți un material unui telespectator, și cu totul altceva este să prezinți același material în fața unui om de meserie, care automat are alte standarde', va spune Paula Chirilă la iUmor.

Ela Voineag îl va lua la roast pe Cătălin Bordea pentru a treia oară: „Eu sunt cadoul tău de bun-venit! Este a treia oară când îl roast-uiesc pe Bordea și m-am bucurat tare mult de invitația de a mai face asta încă o dată'.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter