Cine a încercat să-i facă rău lui Cătălin Botezatu? ”Da, voiau să mă omoare, la propriu”

Publicat pe

Cătălin Botezatu este considerat unul dintre cei mai buni designeri români, însă de-a lungul timpului a fost nevoit să înfrunte și situații neprevăzute. Fostul jurat de la ‘Bravo, ai stil!’ a dezvăluit că cineva a vrut să-l omoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ultimii doi ani, Cătălin Botezatu a avut numeroase probleme de sănătate și a fost operat de mai multe ori. Din fericire, el a reușit să scape de cancerul la colon și a revenit la pasiunea lui. Ținutele sale vestimentare sunt la mare căutare, însă puțini știu că celebritatea i-a adus și numeroși dușmani.

Cine a încercat să-i facă rău lui Cătălin Botezatu? 'Da, voiau să mă omoare, la propriu'Cine a încercat să-i facă rău lui Cătălin Botezatu? 'Da, voiau să mă omoare, la propriu'

Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Cine a încercat să-i facă rău lui Cătălin Botezatu

„A încercat Anamaria Prodan să-ți cumpere votul la „Bravo, ai stil?', „Ai mințit că ai fost ucenicul lui Gianni Versace?', „Ți-a fost pusă viața în pericol din cauza cămătarilor?', sunt doar câteva dintre întrebările la care Cătălin Botezatu va trebui să răspundă în emisiunea lui Denise Rifai.

Creatorul de modă a povestit că au fost persoane care au încercat să-i facă rău, ba chiar să îl omoare.

„Da, voiau să mă omoare, la propriu', a recunoscut Bote în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!: „Da, regret pentru că…'

Citește și: Cătălin Botezatu a ajuns pe perfuzii, la întoarcerea din Bulgaria. Ce spun medicii

Citește și: Ce emisiune va prezenta Gabriela Cristea la TV: „Din 13 septembrie vă aștept în direct la…”

Citește și: Sheila, soția lui Bodgan Syda Ionescu, despre sarcină: „Medicii mi-au interzis să…”

Cătălin Botezatu a avut cancer

Cătălin Botezatu a povestit în cadrul unui interviu prin ce a trecut, din momentul în care a aflat că suferă de o boală cumplită, și anume cancerul.

Cătălin Botezatu a dezvăluit că a aflat întâmplător că suferă de cancer, după o ecografie de rutină. I-a fost descoperită tumora în Turcia, însă designerul a ales să se opereze în România.

Bote a mărturisit cum au aflat părinții lui că designerul se confruntă cu boala cumplită și că tatăl lui a fost operat din această cauză chiar în ziua în care și designerul și-a făcut intervenția.

„Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu și-a dat demisia de la Bravo, ai stil!

Designerul a fost autorul unei confesiuni de suflet prin care a dezvăluit ce a stat la baza deciziei sale. Acesta a subliniat că îi pare rău că nu-și va mai vedea echipa, însă nu e vorba despre „un regret total’.

„După „Bravo, ai stil’ nicidecum să fie vorba de vreo relaxare pentru că faptul că m-am retras de la acest proiect minunat nu înseamnă că am mai mult timp liber deși asta intenționam. Am avut foarte multe proiecte în perioada asta și în următoarea perioadă.

Așa cum spuneam, m-am retras de la „Bravo, ai stil’ cel puțin deocamdată, pentru că în perioada filmărilor existau foarte multe proiecte pentru mine, începând de la săptămâni ale modei în țară, dar și peste hotare care sunt foarte importante pentru mine, foarte mulți clienți și cliente cu care nu puteam să mă întâlnesc’, a spus Cătălin Botezatu pentru Ciao.ro.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter