Ramona Olaru, dezvăluiri despre noul iubit. Cum s-au cunoscut: "Am ieșit la cină cu el. Și a mers"

Publicat pe

Ramona Olaru a dat cărțile pe față și a făcut dezvăluiri despre noul său iubit. Deși până acum a ezitat să dea detalii despre cel care i-a furat inima, iată că acum a decis să dea totul pe față, în direct, la tv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De câteva luni bune, Ramona Olaru, asistenta tv de la Neatza cu Răzvan și Dani trăiește o frumoasă poveste de iubire, însă a preferat să nu dezvăluie identitatea bărbatului.

Ramona Olaru, dezvăluiri despre noul iubit. Cum s-au cunoscut: "Am ieșit la cină cu el. Și a mers"Ramona Olaru, dezvăluiri despre noul iubit. Cum s-au cunoscut: "Am ieșit la cină cu el. Și a mers"

Zilele trecute, în matinalul de la Antena 1, Ramona Olaru a ținut să precizeze că acum nu mai are 'libertatea' pe care o avea odată.

Citește și: Cuza, adevărul despre despărțirea de Ramona Olaru: „Lucrăm împreună în continuare, relația…”

Citește și: Cum s-a angajat Ramona Olaru la Antena 1: „În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă'

Ramona Olaru, dezvăluiri despre noul iubit

'Nu mă mai lasă pe mese (n.red. să danseze pe mese)', spunea Ramona Olaru, în direct, la tv.

Miercuri, 8 septembrie, Ramona Olaru a continuat să facă mărturisiri din viața privată, afirmând că a ieșit la cină cu iubitul ei și așa a decis să rămână împreună cu acesta.

'Am fost cu Bianca (n.red. Bianca Nuțu, prezentatoarea rubricii Horoscop, de la Neatza cu Răzvan și Dani) să îmi calculeze harta, înainte să ies la cina cu el. Și a mers', a dezvăluit Ramona Olaru.

Ramona Olaru s-a iubit cu Cuza de la Noaptea Târziu

Cuza, solistul trupei „Noaptea Târziu’ și Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ au trecut printr-o despărțire definitivă, la începutul acestui an.

'Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri.

Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică', spunea Cuza în cadrul unui podcast.

Cum s-a angajat Ramona Olaru la Antena 1

Ramona Olaru este asistentă la Neața cu Răzvan Dani și se înțelege foarte bine cu cei doi colegi de platou. Aceasta s-a adaptat rapid după ce ajuns să facă parte din echipa matinalului de la Antena 1. Dani Oțil a povestit cum a reușit aceasta să îi impresioneze la primul interviu de angajare, fiind foarte mândri de cum a evoluat colega lor.

A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin. În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă… A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut’, a spus Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter