Cătălin Botezatu, din nou pe patul de spital: “A fost supus unei anestezii totale”

Publicat pe

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe patul de spital. Designerul se află de 2 zile într-o clinică din Turcia unde s-a dus pentru a-și face un control, analize și pentru a se asigura că starea lui de sănătate este una bună, mai ales că în trecut a fost supus unor intervenții chirurgicale la inimă, dar și la colon, după ce i-a fost depistată o tumoră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă unor prime rezultate ale analizelor pe care le-a făcut, medicii au decis că sunt necesare investigații suplimentare. Eva Pavel, consilier medical, care îi este alături în vizitele sale la spitalele din Istanbul, a oferit detalii despre starea vedetei.

Eva Pavel a declarat că designerul a fost supus unei anestezii totale pentru efectuarea unor investigații amănunțite.

În urma consultației de la cardiologie și a rezultatelor de la testele de sânge, dr. Alp Burak a decis să lărgească schema de investigații, motiv pentru care Cătălin a fost supus unei anestezii totale pentru efectuarea unor investigații mult mai complexe. 

Investigațiile sunt necesare pentru a verifica stadiul de funcționalitate a unor organe, dr. Burak suspectând o proastă funcționare a acestora', a declarat Eva Pavel, consilier medical, pentru ciao.ro.

Recent, la finalul lunii trecute, juratul de la Bravo, ai stil a precizat pentru sursa menționată că se simte obosit în ultimul timp, dat fiind că a muncit foarte mult.

Cătălin Botezatu, din nou pe patul de spital: A fost supus unei anestezii totale'Cătălin Botezatu, din nou pe patul de spital: A fost supus unei anestezii totale'

Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămani, în Turcia, la control’, menționa el.

Cătălin Botezatu a slăbit 12 kg după operația la colon

Reamintim că designerul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Are cinci stenturi la inimă, iar în urmă cu un an i s-a descoperit și o tumoră la colon. A fost supus la acel moment pentru extirparea sa. Boala a lăsat, însă, urme vizibile, Cătălin Botezatu slăbind nu mai puțin de 12 kilograme în doar câteva luni.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu:'Când realizezi că se scurge viața, abia atunci ai vrea să mai faci ceva'/ EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri neașteptate. Cătălin Botezatu a fost primul bărbat din showbiz care i-a furat inima:'Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă'

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:„Nu ne blocăm în certuri’. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Raluca, partaj de peste 1,5 milioane de euro!Ce bunuri au de împărțit la notar

Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter