Cătălin Botezatu și-a făcut cadou de ziua lui o mașină de lux cu interiorul roz: ”Mi-o doream enorm”

Publicat pe

Cătălin Botezatu și-a făcut cadou de ziua lui o mașină de lux cu interiorul roz. În urmă cu doar 3 zile, celebrul creator de modă a împlinit frumoasa vârstă de 56 de ani. A sărbătorit printr-o petrecere fastuoasă alături de nume mari din showbiz-ul românesc, iar când a venit vorba de cadouri, nici nu a stat pe gânduri. Nu doar că a primit numeroase daruri din partea invitaților, ci și-a făcut și singur o mare surpriză, cumpărându-și bolidul de lux la care visa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu este cu adevărat un bărbat împlinit. O duce foarte bine pe plan profesional, iar grija banilor este departe de el. Nu se sfiește și ori de câte ori este ziua lui de naștere are grijă să se răsfețe la cote maxime. Nu doar prin petreceri exclusiviste, ci și prin cadouri proprii de ordinul sutelor de mii de euro.

Cătălin Botezatu și-a făcut cadou de ziua lui o mașină de lux cu interiorul roz: 'Mi-o doream enorm'Cătălin Botezatu și-a făcut cadou de ziua lui o mașină de lux cu interiorul roz: 'Mi-o doream enorm'

Cu ocazia împlinirii vârstei de 56 de ani, Cătălin Botezatu și-a făcut cadou o petrecere la unul dintre cele mai luxoase cluburi din București, dar și o mașină, făcută special după dorințele lui. Se gândea de mult timp la ea și la cum o să se plimbe cu ea, astfel că nu a mai stat pe gânduri și a văzut ziua lui ca un motiv bun să o achiziționeze.

Citește și: Câte operații estetice are Cătălin Botezatu, la 55 de ani:”Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru…”

Citește și: Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu s-au împăcat, după conflictul de la „Bravo, ai stil!':„S-a lăsat cu multe lacrimi'

Citește și: Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana:„A plâns când m-a cerut în căsătorie. Au fost o mie de martori'

Citește și: Maria de la Casa Iubirii a dezvăluit motivele despărțirii de George:”Asta mă afecta…”

Cătălin Botezatu și-a făcut cadou de ziua lui o mașină de lux cu interiorul roz

Cătălin Botezatu s-a distrat pe cinste la petrecerea de ziua lui de naștere. Distracția a fost în toi până în zorii dimineții, însă primul lucru care i-a adus zâmbetul pe buze la împlinirea vârstei de 56 de ani a fost propriul cadou. Acesta și-a comandat o mașină de lux, ultimul model, cu un interior de culoare roz burgundy, despre care celebrul creator de modă spune că este 'navă spațială'.

'Mi-am făcut cadou singur. Un cadou valoros, e afară. O mașină. E o mașină pe care mi-o doream. Ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc. O comandă specială, o culoare specială, un interior culoarea anului, roz burgundy, care se poartă foarte, foarte mult. (…)', a povestit Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Cătălin Botezatu, cu mașina de lux în fața casei fără să știe

Cătălin Botezatu a mers la brand-ul de lux de unde și-a cumpărat mașina și le-a spus clar cum își dorește să arate. S-a notat tot, iar apoi s-a executat. Cu toate astea, nu se aștepta că aceștia îi vor face un cadou și i-o vor aduce chiar în fața casei în dimineața zilei lui de naștere. Știa că trebuie să meargă personal să o ridice, astfel că zâmbetul și-a făcut imediat aparița pe fața lui.

'Cei de la brandul respectiv nu mi-au spus, m-au sunat de dimineață (…) Mi-au zis: 'Coboară puțin' (…) În față se descărca ușor, de pe o rampă, mașina. Am fost foarte fericit la ora 9:00 dimineața.', a spus Cătălin Botezatu.

Câți bani a dat Cătălin Botezatu pe mașina de lux cu interiorul roz

Nimeni nu se aștepta să-l vadă pe Cătălin Botezatu într-o mașină cu interiorul roz. Ei bine, celebrul creator de modă a vrut să țină pasul cu lumea pe care o reprezintă, așa că a vrut să conducă un bolid de lux în nuanțele anului 2023. Știm că nu este genul de persoană care să se laude cu banii sau cadourile de lux pe și le face, astfel că nu a dezvăluit prețul noului bolid de lux, ci a păstrat tăcerea.

Foarte fericit că mi-am luat mașinuța și merge, este navă spațială. Acum îmi plac mașinile puternice, într-adevăr, să arate masculinitate (…) E o mașină foarte frumoasă și foarte scumpă. Eu nu sunt să strâng, eu vreau să mă distrez, să îmi trăiesc clipa, e cel mai fain.', a mai adăugat el pentru sursa menționată.

Câte operații estetice are Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu are succes pe plan profesioanl și așa cum am mai zis, nu duce grija banilor absolut deloc. Are mare grijă de imaginea lui, iar ce-i drept, la cei 56 de ani pe care-i are putem spune că vârsta este doar un număr pentru el. Totuși, s-a stârnit un val de reacții privind operațiile estetice pe care le are. Fără a mai lăsa loc de interpretări a dezvăluit că momentan nu a trecut prin cabinetele medicilor esteticieni.

‘Deocamdată nu. Consider că nu am nevoie, așa consider eu, dar never say never (niciodată să nu spui niciodată). Dacă, în timp, mă voi șifona foarte tare și lucrurile vor arăta mai delicat, de ce nu?! Mici intervenții. Nici să exagerez, pentru că, cu siguranță, aș deveni penibil. Vârsta e vârstă, trebuie să ne-o asumăm’, a spus designerul recent.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter