Georgiana Lobonț face repaus vocal din cauza problemelor de sănătate: ”Cu sănătatea stau foarte prost”

Publicat pe

Georgiana Lobonț face repaus vocal din cauza problemelor de sănătate. Sezonul rece a venit cu o serie de probleme pentru mai mulți artiști. Printre aceștia se numără inclusiv Georgiana Lobonț care a fost nevoită să intre în pauză vocală din cauza afecțiunilor pe care le are. Îndrăgita cântăreață are o serie de concerte și evenimente în această perioadă, astfel că își dorește să se însănătoșească cât mai repede pentru a le putea onora. Iată ce le-a povestit fanilor din mediul online, legat de cum se simte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că indiferent de anotimp, Georgiana Lobonț are agenda plină de cântări și evenimente. S-a făcut remarcată de-a lungul timpului și a ajuns la inima publicului larg, astfel că acum se bucură de un succes colosal. Ce-i drept, este una dintre renumitele artiste din țară, și nu numai. Deseori cântă în străinătate și înveselește românii plecați departe de casă pentru a face bani.

Georgiana Lobonț face repaus vocal din cauza problemelor de sănătate: 'Cu sănătatea stau foarte prost'Georgiana Lobonț face repaus vocal din cauza problemelor de sănătate: 'Cu sănătatea stau foarte prost'

Cu toate astea, viața ei nu este mereu roz. Este mereu cu zâmbetul pe buze, însă nu și de data aceasta, când a anunțat că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Georgiana Lobonț le-a povestit fanilor din mediul online că o răceală nu-i dă pace, astfel că se vede nevoită să facă pauză vocală acum, însă și după concertele pe care le mai are.

Citește și: Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit cântăreața:„M-am dus direct la urgențe'

Citește și: Cum depășește Georgiana Lobonț certurile cu soțul ei:”În orice căsnicie nu e numai roz”

Citește și: What’s UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul:”Încheiem prietenia”

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Vlad Gherman:'Nu știu dacă este oboseală cronică sau dacă corpul meu…'

Georgiana Lobonț face repaus vocal din cauza problemelor de sănătate

Georgiana Lobonț nu este doar o artistă! În spatele frumoasei cântărețe care urcă pe scenă, se află și o mamă a doi copii și totodată o soție. Încearcă să gestioneze cât mai bine timpul și să se îmaprtă așa cum poate, însă oboseala începe să ăși spună cuvântul. A scos numeroase piese noi, a cântat în toată lumea, iar pauzele au fost prea puține, așa că totul se resimte acum.

A decis să facă o pauză vocală, însă nu pentru mult timp. Nu are de gând să își anuleze vreun concert sau vreo cântare în ciuda problemelor de sănătate, ci din contră. Vrea să onoreze totul cu zâmbetul pe buze, fâcând repaus vocal printre concerte.

De câteva zile cu sănătatea mea stau foarte prost. Am muncit mult anul acesta, dar am și avut rezultate. Sunt pe pauză vocală de marți seara până sâmbătă când voi cânta pentru românii din Dublin și pe urmă reiau iar pauza.”, a scris Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.

Georgiana Lobonț, recunoscătoare în fața lui Dumnezeu pentru tot

Georgiana Lobonț nu se simte prea bine acum, însă cu toate astea nu poate decât să-i mulțumească lui Dumnezeu. Artista știe că nu putea face toate aceste lucruri fără ajutorul Lui, astfel că îi este recunoscătoare pe orice cale. Chiar și acum, când nu trece printr-o pasă prea bună, știe că El este cel care o să o pună pe picioare cât mai repede posibil.

'Simt că Dumnezeu e cu mine și o să-mi dea putere.', a concluzionat Georgiana Lobonț.

Cum depășește Georgiana Lobonț momentele tensionate din căsnicie

Georgiana Lobonț se poate considera fără dar și poate o femeie norocoasă și împlinită. Are un succes colosal pe plan profesional, iar pe lângă asta, și o familie superbă. Are doi copii adorabili și un soț mereu acolo pentru a-i fi alături și a o susține. Cu toate astea, din diferite motive și ca-n orice mariaj, mai trec și prin momente tensionate, însă au învățat să le depășească.

„De 13 ani ne cunoaștem și anul ăsta, în martie, împlinim șase ani de căsătorie. Și el a contribuit la maturizarea mea. Probabil că și eu am contribuit la maturizarea luI. Și copiii ne-am responsabilizat și fiecare expreiență de viață pe care am trăit-oChiar dacă au fost și momente în care poate gândurile noastre nu au fost pe aceeași lungime de undă, dar am încercat să le aliniem și să formăm un întreg. În orice căsnicie nu e numai roz, mai treci și prin momente mai gri‘, a declarat artista, potrivit antenastars.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter