Cătălin Botezatu vrea să se mute definitiv din România: „Am făcut deja niște achiziții”

Publicat pe

Cătălin Botezatu vrea să se mute definitiv din România. Designerul este cunoscut pentru faptul că este pasionat de călătorii și a văzut deja lumea întreagă. Vedeta face deja pregătiri în acest sens și a anunțat, recent, că a găsit locul perfect unde să-și ducă restul zilelor. Cătălin Botezatu a făcut marele anunț și a dezvăluit, totodată, când anume va alege să părăsească țara unde s-a născut. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din România. Cu banii câștigați, vedeta și-a achiziționat mai multe proprietăți la noi, dar și în afară. Creatorul de modă și-a surprins fanii când a dezvăluit, acum ceva timp, că are mai multe investiții imobiliare la munte, la mare, în București, dar fără să locuiască cineva în ele. El însuși călătorește mult și, așa, preferă să stea tot într-un loc închiriat. 

Cătălin Botezatu vrea să se mute definitiv din România: „Am făcut deja niște achiziții'Cătălin Botezatu vrea să se mute definitiv din România: „Am făcut deja niște achiziții'

De-a lungul anilor, vedeta a reușit să strângă o avere considerabilă. În cadrul unui podcast, Cătălin Botezatu a spus că „poate' moștenirea lui este estimată la 100 de milioane de euro. Designerul deține mai multe afaceri și proprietăți în țară și în străinătate. Inclusiv în Dubai, vedeta și-a cumpărat un penthouse, care costă 350.000 de euro. 

Citește și: Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a făcut operații estetice:„Niciodată să nu spui niciodată' 

Citește și: Ce relație există între Gabriela Prisăcariu și Cătălin Botezatu:„Dani Oțil știe de idila noastră'

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască.A ieșit pe stradă în colanți!

Citește și: Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo:„Am fost întâmpinată cu sarcasm, ironii, ipocrizie'

Cătălin Botezatu vrea să se mute definitiv din România

Designerul de modă a povestit, într-un interviu pentru Antena Stars, că a găsit deja locul perfect unde să îmbătrânească frumos. Totodată, vedeta a făcut deja planuri, însă nu se știe dacă în viitorul apropiat sau îndepărtat. 

„Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens, mă voi retrage în Bali. Am spus-o deja. Acolo voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă. Bine, nu știu când. Aș vrea, nu am spus că știu. Aș vrea, poate să fie la anul. Poate să fie peste 10 ani', a declarat Cătălin Botezatu, potrivit Libertatea.ro

Cătălin Botezatu, despre locuința de lux din Dubai 

Vedeta deține mai multe proprietăți în străinătate, printre care și un apartament în Dubai, care costă 350.000 de euro. Cătălin Botezatu și-a cumpărat o locuință de lux, tocmai la etajul 54, cu priveliște spre ocean, dar și o parte din oraș. La ultimul etaj, are o grădină tropicală. În plus, designerul se bucură de magazine, sălile de evenimente sau piscinele artificiale. 

„Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important, pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extraordinară peste doar câteva luni, sunt ofere de nerefuzat', a mai spus creatorul de modă pentru sursa citată. 

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter