Andreea Marin, fotografie rară cu Violeta și fiul lui Ștefan Bănică: "Sunt mândră"

Publicat pe

Andreea Marin și Radu, fiul lui Ștefan Bănică, se înțeleg extrem de bine. Vedeta îl susține necondiționat pe băiat și acum a decis să îi facă o vizită, alături de fiica sa, la cafeneaua pe care a deschis-o de curând. Iată primele imagini alături de Radu Ștefan!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică se poate declara un bărbat cu adevărat împlinit! Îndrăgitul artist are o relație extrem de frumoasă cu cei trei copii ai săi, chiar dacă fiecare a apărut în urma unei alte relații. Fiul său cel mare, Radu Ștefan, se înțelege foarte bine cu sora sa vitregă, Violeta, fiica Andreei Marin. Mai mult decât atât, chiar și pe prezentatoarea TV o consideră apropiată de sufletul său.

Andreea Marin, fotografie rară cu Violeta și fiul lui Ștefan Bănică: "Sunt mândră"Andreea Marin, fotografie rară cu Violeta și fiul lui Ștefan Bănică: "Sunt mândră"

De curând, Andreea Marin și fiica ei s-au întâlnit cu Radu Ștefan și au imortalizat momentul. Imaginea a ajuns și pe rețelele de socializare, iar fanii au apreciat-o imediat. Iată și ce mesaj a scris vedeta pe contul său!

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin:’Merg la ea în vizită pentru…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva:’Abia terminasem Bac-ul și…’

Citește și: Cum reușește Valentina Pelinel să-l țină pe Cristi Borcea lângă ea: „Libertatea pe care o acorzi…’

Citește și: Oana Pellea, mesaj emoționant în memoria tatălui său, Amza Pellea:’Dorul mă arde zi de zi’

Andreea Marin, fotografie rară cu

În urmă cu ceva timp, Radu Ștefan și-a deschis propria afacere, o cafenea, alături de un alt partener. Ei bine, Andreea Marin și sora băiatului vitregă au decis să îi calce pragul și s-au bucurat din plin de preparatele sale.

Ba chiar mai mult, prezentatoarea de televiziune a postat mai multe imagini pe contul său de socializare alături de Violeta și Radu, dar a transmis și câteva cuvinte despre business-ul băiatului.

„Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut că la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de Radu Ștefan Bănică, la cafeneaua sa. Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonadă ei cu mentă. Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată!

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea!

Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!', a scris Andreea Marin în mediul online.

Cum se înțelege Radu, fiul lui Ștefan Bănică, cu Andreea Marin

Radu Ștefan Bănică a recunoscut că are o relație extrem de bună cu fosta parteneră de viață a tatălui său, Andreea Marin. El a declarat că prietenia sa cu Violeta, sora lui vitregă, a contribuit mult la consolidarea relației cu prezentatoarea TV.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea’, a spus el la Antena Stars.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter