Cătălin Moroșanu scrie o carte despre viața lui: „Poate avea un efect negativ”

Publicat pe

Fostul concurent de la Survivor, Cătălin Moroșanu, a dezvăluit, într-un interviu recent, că s-a apucat să scrie o carte despre viața lui, care nu a fost, așa cum povestește sportivul una ușoară. El a fost invitat, de curând, în cadrul podcastului „Roxana te dezbracă de secrete' unde a făcut mai multe dezvăluiri neștiute despre el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul sportiv este cunoscut ca unul dintre cei mai de temut luptători de kickbox, dar are multe laturi ascunse, de care mulți nu știau cum ar fi talentul la scris. Cătălin Moroșanu s-a apucat să scrie o carte despre toate greutățile pe care le-a trăit până în prezent, dar și bucuriile.

Cătălin Moroșanu scrie o carte despre viața lui: „Nu mă așteptam să mă pricep'

Cătălin Moroșanu spune că nu se așteptat să se descurce să scrie o carte, dar, până la urmă, și-a dovedit că are talent, printre multe altele, și la scris.

„În momentul de față scriu o carte despre viața mea. (…) Nu e atât de ușor să scrii o autobiografie. Mă pricep la scris, culmea nu mă așteptam.

Și uite mi-am descoperit un nou talent, scrisul. Scrisul mă ajută să îmi retrăiesc anumite momente, sentimente și poate avea și un efect pozitiv, pentru că mă pot descărca într-un fel, dar poate avea și un efect negativ, pentru că îmi amintesc de trecut.

Trebuie să trecem de trecut, să-l lăsăm în spate, să trăim în prezent și să concepem în subconștientul nostru viitorul', a declarat luptătorul.

Sportivul preferă să își exprime sentimentele cât mai des

Deși unora s-ar putea să li se pară ciudat, Moroșanu a declarat, în cadrul interviului în care a vorbit despre carte că nu vede nimic anormal în a fi un luptător de temut și în același timp un om sensibil, care se emoționează și chiar plânge.

Boxerul preferă să fie un om liber, care nu se preface și își expune emoțiile așa cum simte. „Toți avem o latură sensibilă, mulți nu vrem să o arătăm ca să nu părem slabi în fața celorlalți. Dar toți suntem sensibili, suntem oameni.

Faptul că sunt așa cum sunt, este ușor, pentru că nu trebuie să porți mască niciodată. Eu mă simt liber, nu mă simt mereu îmbrăcat cu altă piele, cu o altă persoană. Ăsta sunt, sunt fericit!”, a adăugat Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu și-a deschis sala de lupte, în București, cu banii de la Survivor

ÎCătălin Moroșanu și-a dus visul la bun sfârșit! Sportivul a anunțat că și-a deschis sala de lupte din București, în zona de nord a Capitalei, iar antrenamentele sunt dedicate copiilor între 5 și 16 ani, o singură grupă fiind pentru adulți.

La Academia Cătălin Moroșanu, Faimosul a pus la dispoziția copiilor cursuri de Kick-boxing, Muay-thai, Karate Kyokushin, MMA și Brasilian Jiu-Jitsu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter