Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a logodit. Cum arată viitoarea lui soție

Publicat pe

Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, este pregătit să se căsătorească cu noua lui parteneră de viață. Cătălin Gheorghe, așa cum se numește de fapt în buletin, a lăsat în urmă relația cu fiica fostului președinte, s-a îndrăgostit din nou, iar acum este pe cale să ajungă în fața altarului. Și-a cerut iubita de soție într-un cadru romantic, iar inelul pare să fie unul scump, cu diamante cu multe carate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După divorțul de Bogdan Ionescu, Elena Băsescu și-a refăcut viața alături de Cătălin Gheorghe, zis și Tomată. Din relația lor a venit pe lume o fetiță, Anastasia. Din păcate însă, povestea de dragoste a ajuns la final în urmă cu aproximativ trei ani. Se pare că tot acest timp a fost suficient încât fostul iubit al Elenei să lase în urmă eșecul sentimental suferit și să se îndrăgostească de altcineva.

Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a logodit. Cum arată viitoarea lui soțieCătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a logodit. Cum arată viitoarea lui soție

Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a logodit

Noua lui iubită are tot părul lung și mulți spun că seamănă cu fosta lui parteneră de viață. Cei doi par să fie foarte fericiți împreună, iar pe chipul ei se citește încântarea după ce a primit inelul impresionant de logodnă. Conform Click.ro, se pare că cererea a avut loc într-o locație exotică, pentru ca experiența să fie una cu adevărat memorabilă.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată, s-au despărțit la finalul anului 2019. Au împreună o fetiță, pe nume Anastasia. Cei doi au rămas în relații bune, au custodie comună și petrec cât mai mult timp împreună cu fiica lor, cu toate că inițial a fost o despărțire cu scandal.

Citește și: Fostul iubit al Elenei Băsescu s-a afișat cu noua cucerire. Femeia seamănă leit cu Elena

Citește și: Vica Blochina fost umilită de adminstratorii blocului unde locuiește, după penalitățile la întreținere: „Cum îți permiți să cumperi cafea la Mykonos…”

Citește și: Elena Băsescu și Cătălin Tomată au îngropat securea războiului. S-au afișat împreună la doi ani de la despărțire

Citește și: De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu părinții adoptivi: „Nu mai pot să lupt. Sunt denigrată și…'

Cine este, de fapt, Cătălin Tomată

Conform informațiilor apărute în presă, acesta este patronul unui restaurant de fiţe din Bucureşti. A fost adeptul relațiilor serioase de-a lungul timpului și este cunoscut în lumea mondenă de la noi.

„Cătălin provine dintr-o familie înstărită, dar care s-a ocupat foarte bine de educația lui. A copilărit în zona Drumul Taberei – 13 Septembrie, a terminat liceul Moisil. Este un tip discret, care a început să muncească de mic, imediat după majorat, în domeniul în care își desfășoară activitatea și acum.

A avut mulți ani o cafenea în cartierul 13 septembrie, de care s-a ocupat personal. Este un tip extrem de educat și muncitor, altfel decât băieții de bani gata. Mereu se adresează femeilor din cercul de prieteni cu sărut-mâna. Nu prea vezi un astfel de comportament la tinerii de 25-26 de ani', a declarat o sursă din cercul lui de prieteni.

Elena Băsescu are un nou iubit

Și fiica fostului președinte și-a refăcut viața după despărțirea de Cătălin Tomată. Însă, în cazul ei lucrurile sunt mai complicate. Bărbatul de care s-a îndrăgostit ar fi fost căsătorit atunci când a început povestea lor de dragoste.

Bărbatul care i-a furat inima Elenei Băsescu se numește George Stanciu. Este cunoscut drept „Mardare' în mediul politic și de afaceri. De asemenea, este și fost consilier în Consiliul Local al Municipiului Ploiești. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter