Câți bani a primit Macaulay Culkin pentru "Singur acasă", cel mai iubit film de Crăciun

Publicat pe

Având în vedere că „Singur acasă” este cel mai iubit film de Crăciun de peste 30 de ani, toată lumea se întreabă câți bani a primit Macaulay Culkin pentru rolul lui Kevin. Actorul avea doar 10 ani atunci și indiferent ce a mai jucat de atunci, în memoria tuturor a rămas drept Kevin din „Home Alone” sau „Singur acasă”, cum este cunoscut filmul în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rolul lui Kevin, puștiul ștrengar care este uitat acasă de părinți parcă a fost făcut pentru Macaulay Culkin. Și, în ciuda faptului că a mai jucat și în alte producții, „Singur acasă” rămâne filmul său de căpătâi, care i-a schimbat total viața.

Câți bani a primit Macaulay Culkin pentru "Singur acasă", cel mai iubit film de CrăciunCâți bani a primit Macaulay Culkin pentru "Singur acasă", cel mai iubit film de Crăciun

Macaulay Culkin s-a bucurat de banii câștigați cu „Sigur acasă” abia la 18 ani

În 1990 cucerea inimile a milioane de oameni și continuă să încânte generații întregi cu rolul lui Kevin McCallister, băiețelul de opt ani din „Home Alone” care rămâne singur acasă și le vine de hac răufăcătorilor. Rolul i-a adus și o nominalizare la Globul de Aur la categoria Cel mai bun actor într-o comedie.

Într-un interviu pentru Ellen DeGeneres, actorul a recunoscut că nu mai face bani din redifuzarea filmului. Dar, la vremea respectivă, „Home Alone' i-a băgat în conturi 4.5 milioane de dolari.

Actorul a recunoscut că nici nu știa cât înseamnă, dacă este mult sau puțin. A realizat că este bogat abia când a împlinit 18 ani.

Atunci, la vârsta majoratului, acesta a avut acces la banii primiți în urma filmărilor și a altor proiecte.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, la 5 luni de când a născut.Imagine rară cu artista pe plajă

Citește și: Antonia și Alex Velea și-au înscris copiii la școală privată:'A fost o decizie corectă…'

Citește și: Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii:'Toată viața mea înseamnă noi'

Ce avere are Macaulay Culkin, Kevin din Singur acasă

Potrivit site-ului Wealthy Gorilla, averea lui Macaulay se ridică în 2018 la 15 milioane de dolari, mare parte a banilor fiind obținuți de pe urma comediei „Home Alone”, care a fost filmul cu cele mai mari încasări în 1990.

Copilul-actor a fost plătit cu aproximativ 100.000 de dolari pentru rolul din Singur acasă. Poate părea o sumă derizorie astăzi, dar la acea vreme nu erau puțini bani.

Doi ani mai târziu, Macaulay Culkin era apreciat la justa lui valoare după succesul colosal al primului blockbuster: a primit 4.500.000 de dolari pentru următorul film din seria „Singur Acasă”. Astăzi, milioanele din contul actorului s-au înmulțit considerabil, în mare parte grație încasărilor din drepturile de autor ale comediilor care și acum sunt foarte apreciate, potrivit eva.ro.

Averea pe care a strâns-o talentatul copil-actor a avut prețul ei. Macaulay Culkin a dezvăluit că părinţii l-au exploatat financiar.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter