Câți bani câștigă Mariah Carey în fiecare an, cu piesa "All I Want for Christmas Is You", lansată în 1994. A adunat o avere colosală

Publicat pe

Mariah Carey este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică pop din America. Celebra artistă a reușit să devină un icon după ce a lansat melodia „All I Want for Christmas Is You”, în 1994. De atunci, în fiecare an, vedeta câștigă o sumă colosală, după ce piesa sa ajunge pe primele locuri în topuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mariah Carey avea să devină una dintre cele mai populare artiste de muzică pop din lume. Aceasta a lansat în 1994 melodia „All I Want for Christmas Is You”, care a rămas un hit chiar și după 28 de ani. În fiecare an, vedeta primește o avere de pe urma melodiei.

Câți bani câștigă Mariah Carey în fiecare an, cu piesa "All I Want for Christmas Is You", lansată în 1994. A adunat o avere colosalăCâți bani câștigă Mariah Carey în fiecare an, cu piesa "All I Want for Christmas Is You", lansată în 1994. A adunat o avere colosală

„All I Want for Christmas Is You” a devenit un simbol în fiecare an, de Crăciun. În întreaga lume se ascultă melodia lansată de Mariah Carey, iar pentru asta, artista primește o avere. Melodia ajunge pe primele locuri în top în fiecare an, iar Mariah primește bani din drepturile de autor și din difuzare.

Citește și: Mariah Carey a slăbit 32 de kilograme.Cum arată acum și ce dietă a ținut

Citește și:Drama lui Mariah Carey. A fost diagnosticată cu o boală psihică:”Am trăit negând realitatea”

Citește și:Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii:”Toată viața mea înseamnă noi”

Citește și:Mădălina Ghenea, după ce s-a zvonit că face nuntă cu Bobby Păunescu:'Nu vreau să mă căsătoresc. Nu am o relație'

Câți bani câștigă Mariah Carey în fiecare an, cu piesa „All I Want for Christmas Is You”, lansată în 1994

Mariah Carey este cunoscută la nivel mondial pentru celebra piesă  'All I Want For Christmas Is You', lansată pe 1 noiembrie 1994. Artista a scris și a compus cântecul, apărut inițial pe albumul l Merry Christmas',. În 2019, piesa a fost pe locul unu în tip Billboard 100 cele mai ascultate piese, moment în care Mariah Carey a lansat un nou clip al piesei.

Anual, celebra melodie îi aduce o mulțime de bani artistei, care provin din drepturi de autor și din difuzare. Din 1994, până în prezent, Mariah Carey a adunt peste 60 de milioane de dolari. În fiecare an, artista primește în conturi aproximativ 3 milioane de dolari.

Mariah Carey, dată în judecată pentru plagiat pentru All I Want For Christima Is You

Andy Stone, un compozitor country a declarat că hit-ul „All I Want for Christmas Is You' al artistei Mariah Carey este copiat după propriul său cântec. În plângere, acesta a spus că piesa a fost lansată pentru prima dată în 1989 și a cerut instantei daune de 60 milioane de dolari pentru încălcarea drepturilor de autor.

Ulterior, acesta și-a retras acuzațiile, iar Mariah Carey a luat o decizie surprizătoare. Artista s-a gândit ca toată lumea să o cunoască după apelativul „The Queen of Christmas'. Din păcate, cererea ei a fost respinsă.

Mariah Carey: 'Melodia mea este în continuare foarte iubită'

În 2021, Mariah Carey a câștigat premiul Diamond Award RIAA, după ce a cucerit publicul cu piesa de iarnp 'All I Want For Christmas Is You'. Melodia a fost și coloana sonoră a filmului 'Love Actually' în anul 2003, iar an de an este ascultată pe toate posturile de radio și televiziune. O surpriză pentru fani a fost și featurig-ul artistei cu Justin Bieber, cei doi artiști cântând împreună melodia 'All I Want For Christmas Is You'. Piesa a strâns 210.339.231 de vizualizări pe YouTube.

'Inima mi-e plină de emoții. Si nu încetez să mă uimesc de faptul că melodia mea este în continuare foarte iubită. Sunt atât de norocoasă să am așa fani. ''All I Want For Christmas Is You' a trecut prin diferite epoci ale muzicii și a rezistat', a spus Mariah Carey, conform riaa.com.

Sursa foto: Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter