Drama lui Mariah Carey. A fost diagnosticată cu o boală psihică: "Am trăit negând realitatea"

Publicat pe

Mariah Carey trece prin clipe grele. Toate momentele traumatizante trăite în copilărie și în timpul căsniciei eșuate cu Tommy Mottola și-au pus serios amprenta asupra stării sale de sănătate, în special cea psihică. Vedeta a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, iar de atunci viața ei a fost un coșmar. Cum se luptă cu boală și ce face pentru a depăși depresia la 50 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mariah Carey împlinește curând 51 de ani, iar până acum nu a avut o viață ușoară. Nu de puține ori a simțit cum îi fuge pământul de sub picioare și toate traumele din copilărie au avut un impact extrem de mare asupra stării sale psihice ca adult.

Vedeta a avut mai multe episoade de depresie și se confruntă cu probleme de sănătate de mai mulți ani. În urmă cu zece ani a avut prima cădere psihică și fizică, moment în care a primit și diagnosticul crunt din partea medicilor: tulburare bipolară.

Drama lui Mariah Carey. A fost diagnosticată cu o boală psihică: "Am trăit negând realitatea"Drama lui Mariah Carey. A fost diagnosticată cu o boală psihică: "Am trăit negând realitatea"

Mariah Carey: „M-am izolat de toți'

De atunci, vedeta a luptat pentru a se pune pe picioare. Vedeta a povestit recent că a trăit mult timp negând realitate, iar povara care a apăsat pe umerii ei a fost mult prea grea pentru a mai putea continua. Pentru a trece peste impas, ea s-a înconjurat numai de oameni pozitivi și s-a concentrat pe cariera sa.

„Nu-mi venea să cred! Până recent am trăit negând realitatea, izolându-mă de toţi de teamă că cineva o să-mi facă povestea cunoscută. A fost o povară prea grea ca să continui să o duc în spate. Am căutat şi am primit tratament, într-un final, şi m-am înconjurat numai de oameni pozitivi. Mai mult, mi-am concentrat întreaga atenţie pe ceea ce îmi place cel mai mult să fac – să compun melodii şi să le cânt', a povestit diva într-un interviu acordat revistei People.

Citește și: Drama neștiută a lui Mariah Carey. Rasismul i-a afectat copilăria, iar fiul ei trece prin aceeași durere:”A fost hărțuit de un prieten”

Citește și: Sora prostituată a lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor!A obligat-o să facă sex la 10 ani și să privească în timp ce alți copii erau abuzați

Citește și: Viviana Sposub, primele declarații despre nunta cu George Burcea:'Chiar mă văd măritată'

Citește și: Florin Salam chiar se mută din țară! Și-a cumpărat casă în Canada:„Ne vom întoarce doar când trebuie'

Mariah Carey: „Mă simţeam atât de singură şi de tristă!'

Mariah Carey a povestit că a trecut prin extrem de multe stări. A fost prinsă într-un carusel de emoții. Cu ajutorul medicamentației a reușit să iasă din starea în care devenise captivă.

„Iau tratament care pare destul de bun. Nu mă face să mă simt prea obosită sau să-mi ies din ritm. Faptul că mi-a fost ajustată medicaţia astfel încât să-mi fie bine e cel mai important. Eram irascibilă şi mă temeam întruna să nu cumva să-i dezamăgesc pe cei din jurul meu. Se pare că sufeream de vreo formă de manie. Într-un final, m-am izbit de un zid. Stările mele depresive s-au manifestat prin faptul că aveam energia foarte scăzută.

Mă simţeam atât de singură şi de tristă! Mă simţeam chiar şi vinovată pentru faptul că nu făceam ce ştiam că trebuia să fac pentru cariera mea. Faptul că suferi de o boală psihică nu trebuie să te definească, iar eu refuz să mă definească şi să mă controleze!', a afirmat diva în People.

Deși cei mai mulți oameni nu o iau în serios sau o ignoră, convinși că trece de la sine, tulburarea bipolară afectează în jur de 5% din populația generală și este, de fapt, o afecțiune gravă, de natură psihică, însuși numele său indicând faptul că persoana suferindă alternează două stări de dispoziție extreme – de obicei, depresie și manie sau invers.

Drama trăită de Mariah Carey în timpul căsniciei cu Tommy Mottola

Mariah Carey a povestit că a trăit un coșmar în timpul căsniciei cu Tommy Mottola.

În afara faptului că era monitorizată non-stop, Mariah Carey nu putea pleca de acasă fără a primi permisiunea soțului ei și fără a fi spionată de staff-ul recrutat de Tommy. Mai mult, pentru a avea o conversație privată în interiorul casei, artista povestește că trebuia să se ascundă în dulap… Iar pentru orice eventualitate, dacă lucrurile aveau să degenereze, Mariah avea pregătit un bagaj, pe care îl ținea ascuns sub pat. „Nu știam niciodată ce-l va face să explodeze', spunea ea.

„Mi s-a părut că trebuie să mă feresc de prietenii mei şi de familia mea. Nu puteam vorbi cu nimeni care nu era sub controlul lui Tommy. Nu puteam ieşi sau să fac nimic cu nimeni. Nu mă puteam mişca liber în propria mea casă’., a povestit artista

Totul a culminat cu amenințarea cu moartea – când a realizat că mariajul lor urma să ia sfârșit, Tommy Mottola i-a trecut soției sale un cuțit peste chip până în zona gâtului, deși se aflau de față și doi prieteni de-ai săi. „Tommy Mottola m-a amenințat cu un cuțit când i-a fost clar că îl voi părăsi', a fost picătura care a umplut paharul pentru Mariah Carey.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter