Florin Salam chiar se mută din țară! Și-a cumpărat casă în Canada: "Ne vom întoarce doar când trebuie"

Publicat pe

Florin Salam a dezvăluit recent că are planuri să plece din țară, planuri pe care nu le-a pus încă în practică din cauza pandemiei de coronavirus. Iată unde și-a cumpărat casă manelistul și din ce motiv a luat această decizie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam a luat o decizie neașteptată și, în egală măsură, tristă pentru nenumărații săi fani – are de gând să plece din România și, pentru, o vreme, să ia o pauză binemeritată. Artistul nu are de gând să se stabilească pentru totdeauna în altă țară, ci doar să se dedice familiei o perioadă.

Artistul a povestit, la Xtra Night Show, că acum doi ani și-a cumpărat o casă în străinătate, unde ar fi trebuit să se mute deja, însă pandemia de coronavirus i-a stricat planurile.

Florin Salam chiar se mută din țară! Și-a cumpărat casă în Canada: "Ne vom întoarce doar când trebuie"Florin Salam chiar se mută din țară! Și-a cumpărat casă în Canada: "Ne vom întoarce doar când trebuie"

Florin Salam lasă România pentru Canada

Florin Salam a luat această decizie atât din dorința de a se relaxa, dar și pentru a se dedica familiei sale mai mult ca până acum. Manelistul a menționat că nu intenționează să rămână în Canada, însă, o vreme, va sta departe de țară.

„Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în Canada, la noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult, pentru că voi avea mai mult timp liber. În România se mai ivește ceva și timpul dispare, acolo va fi totul mult mai organizat.

O perioadă ne vom muta acolo, exact perioada de care am nevoie ca să fiu sigur că mă relaxez. Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe (n.red. Quebec) și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie”, a spus Florin Salam la Xtra Night Show.

Cât despre proprietatea pe care a achiziționat-o, contrar așteptărilor, artistul a mărturisit că nu este o casă mare. „Eu sunt un om modest, n-am nevoie de propretăți mari'.

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri: „Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, ofertată cu o sumă colosală să participe la Survivor. Cum l-a anunțat pe Gabi Bădălău

Citește și: Oana Roman a izbucnit în plâns, după divorț: „Copilul ăsta ce vină are?”

Citește și: Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu mama lui după operația pe creier: „A venit acasă!”

În ce și-a investit averea

De-a lungul carierei, Florin Salam a câștigat, cu siguranță, sume importante, pe care a avut însă prevederea să le investească. Dacă în Canada și-a achiziționat o proprietate, în România artistul s-a lansat în construcții și a ridicat câteva blocuri pe care le va pune în vânzare, potrivit Wowbiz.ro.

‘Florin Salam a venit cu banii, ceilalți sunt cu munca și cu proiectul. El este, la propriu, doar finanțatorul afacerii, el nu se pricepe la construcții, de aceea s-a asociat cu oameni de încredere. Mai trece și el pe la șantier, dar nu foarte des… În schimb, și șoferul lui, și rudele sale sunt acolo tot timpul, muncesc cot la cot cu muncitorii’, a dezvăluit un apropiat al artistului pentru sursa mai sus menționată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter