Roxana Dobrițiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, snopită în bătaie de Denisa Despa. De la ce a pornit conflictul

Publicat pe

Roxana Dobrițoiu a fost snopită în bătaie de către Denisa Despa. Nepoata lui Adi de la Vâlcea a povestit clipele de coșmar prin care a trecut. Totul s-a petrecut într-un restaurant de lux din București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Dobrițoiu a fost bătută de către prezentatoarea Denisa Despa. În timp ce era la restaurant, o femeie vine spre ea și începe să o tragă de păr. Apoi, o lovește cu piciorul în față și îi dă cu o sticlă în cap. Cele două erau prietene, ieșeau împreună și chiar au făcut câteva fotografii în care se pupau pe gură. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat între ele, astfel încât Denisa să sară la bătaie.

La întreaga scenă au luat parte mai multe persoane, care au intervenit, în cele din urmă, și au salvat-o pe Roxana Dobrițoiu.

Roxana Dobrițiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, snopită în bătaie de Denisa Despa. De la ce a pornit conflictulRoxana Dobrițiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, snopită în bătaie de Denisa Despa. De la ce a pornit conflictul

După bătaia încasată, nepoata lui Adi de la Vâlcea s-a ales cu capul spart și a ajuns de urgență la spital. De asemenea, vedeta a mers și la IML, iar apoi la Poliție, acolo unde a depus o plângere.

Cine este Denisa Despa, cea care a bătut-o pe nepoata lui Adi de la Vâlcea

Denisa și-a început cariera de dansatoare încă de pe vremea când locuia în Pitești, iar succesul obținut a adus-o în atenția maneliștilor de top.

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie:„A fost ceva înfiorător/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Adela Popescu însărcinată în 5 luni, cu burtica la vedere.Nu s-a îngrășat deloc!

Citește și: Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți în liceu:„Cu el a fost primul meu sărut

În doar câțiva ani, Denisa Despa a început danseze la evenimente ținute de nume celebre din industrie, iar aparițiile incendiare au propulsat-o în atenția presei.

Deși credea că urmează să se așeze la casa ei, Denisa Despa a aflat cu stupoare că partenerul său, Ciprian Cozma, o înșela. Despărțirea a venit chiar de Valentine’s Day.

„A fost o iubire și este în continuare o iubire extrem de puternică, nu mai este loc de împăcare după ce s-a întâmplat între noi. Gelozia își spune cuvântul, el era foarte posesiv. Noi stăteam 24/24 împreună, nu avea motive să fie gelos, telefonul meu stătea la el. Găsea motive din orice.

Îmi reproșa că dansam cu cei care cântau. Certurile au aopărut mai demult, nu în ziua respectivă. Noi practic ne-am despărțit de pe 14 februarie. Așa a fost să fie', a spus Denisa Despa, anul trecut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter