Claudia Pătrășcanu susține că a refuzat să participe la Survivor din cauza lui Gabi Bădălău: "Mă terorizează că nu sunt lângă copii!"

Publicat pe

Războiul acuzațiilor dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare că nu este nici pe departe aproape de final. Artista a povestit că este în continuare terorizată de fostul partener și a povestit că a fost nevoită să renunțe la mai multe colaborări din cauza tatălui copiilor ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu luptă în continuare pentru copiii ei și nu încearcă să nu se dea bătută și să nu se lase intimidată de acțiunile lui Gabi Bădălău. Cu toate acestea, vedeta susține că este terorizată de fiecare dată când încearcă să muncească pentru micuții ei.

Claudia Pătrășcanu susține că a refuzat să participe la Survivor din cauza lui Gabi Bădălău: "Mă terorizează că nu sunt lângă copii!"Claudia Pătrășcanu susține că a refuzat să participe la Survivor din cauza lui Gabi Bădălău: "Mă terorizează că nu sunt lângă copii!"

Claudia Pătrășcanu susține că este terorizată de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu susține că nu este lăsată să-și vadă liniștită de viață. Fiecare pas i-ar fi controlat de către fostul partener și pare că orice acțiune a ei l-ar deranja.

'Cum se face ca nu sunt lăsată în pace de acest Bădălău și caută mereu cârcota, îl interesează de viața mea și ce fac eu?! Orice aș vrea să fac, orice aș vrea să muncesc pentru copiii mei îl deranjează pe acest Bădălău și asta pentru că independența mea l-a deranjat tot timpul.

Dacă plec să-mi filmez clipul o zi, mă terorizează cu mesaje că nu sunt lângă copii, dacă plec pana la market mă exasperează, dacă plec după marfa pentru magazinul meu online ma traumatizează cu alte mesaje, dacă îmi vin contracte de colaborare cu televiziuni le arată pe ecran și nu întâmplator îi spun despre ele, ci ca să vedeti și dumneavoastră cine e acesta cu adevărat!', a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, ofertată cu o sumă colosală să participe la Survivor.Cum l-a anunțat pe Gabi Bădălău

Citește și: Bianca Drăgușanu, criză de gelozie din cauza Iuliei Sălăgean.Gabi Bădălău îi vorbește urât vedetei: 'Ești…'

Citește și: Oana Roman a izbucnit în plâns, după divorț:„Copilul ăsta ce vină are?'

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi:„Nu aveam de ales' Reacția afaceristului

De ce a refuzat Claudia Pătrășcanu a participarea la Survivor

Mai mult, Gabi Bădălău i-ar fi pus bețe în roate și atunci când a venit vorba despre a participa la emisiuni, motiv pentru care a și refuzat mai multe colaborări. Vedeta susține că a pierdut mii de euro pentru a-și îndeplini cu demnitate îndatoririle de mamă.

Obsesia și nebunia lui pentru tot ce fac eu ajunge la cote maxime. Vă spun aici, clar: Daaa, am refuzat emisiunea Mămici cu pitici pentru lipici', Am refuzat show-ul Survivor', am refuzat contracte mari de colaborare cu Germania pentru cântări, am refuzat sute de mii euro, bani munciți cinstit, cu demnitate, cu rolul meu de mamă, cu numele meu, ci nu cum îi câștigă Bădălău cu ………. ', a transmis Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu: „Eu nu trăiesc o viață murdară'

Claudia Pătrăcanu susține că în viață nu se rezumă totul la bani și subliniază că, spre deosebire de Gabi Bădălău, nu duce o „viață murdară', cu anturaje dubioase.

Din păcate pentru el, nu va reuși niciodată să-mi mai facă rău, pentru ca nu mai permit și n-ar fi în stare să le ofere copiilor ceea ce eu le ofer: dragoste, atenție, timp, afecțiune, înțelepciune și răbdare. Nu se rezuma totul numai la bani în viața și asta o înțeleg prea putini oameni… Invidia, frustrarea și nebunia unora îi fac să nu mai vadă nimic bun în jur și îi fac să se înnegrească de furie când văd că sunt o femeie cu picioarele pe pământ, cu potențial si ca pot mai mult decât pot unii. Eu nu trăiesc o viață murdară, nu am nici anturaje dubioase!', a mai spus vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter