Câți bani cere Cheloo pentru un concert. Suma e impresionantă

Publicat pe

Cheloo face parte din trupa Paraziții, o trupă de hip hop extrem de cunoscută din țara noastră. Pe lângă muzică, artistul este și jurat la emisiunea iUmor, iar în trecut a făcut parte și din juriul de la XFactor. Însă, multă lume s-a întrebat câți bani cere cântărețul pentru un concert.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alături de Dinte, în 1994, Cheloo a dat naștere unei trupe denumite Paraziții. Ulterior, s-a alăturat și Ombladon, iar prima piesă a acestora a apărut în data de 13 septembrie 1994. O zi mai târziu, au susținut primul lor concert la balul bobocilor.

Câți bani cere Cheloo pentru un concert. Suma e impresionantăCâți bani cere Cheloo pentru un concert. Suma e impresionantă

La scurt timp, trupa avea să scoată și primul lor album, dar și începea să atragă și un public destul de mare.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Cheloo.Au împreună doi copii și locuiesc la Breaza

Citește și: Cât câștigă Cheloo de la Paraziții într-o lună.Juratul de la iUmor încasează o sumă fabuloasă

Citește și: Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID în timpul sarcinii:„Îmi pare rău…’

Citește și: Cristina Ciobănașu a împlinit 25 de ani.Ce mesaj i-a transmis Vlad Gherman, de ziua ei

Câți bani cere Cheloo pentru un concert

Multă lumea s-a întrebat câți bani cer anumiți artiști pentru câteva minute sau ore de spectacol. În timp ce la unii putem vorbi despre zeci de mii de euro, alții se mulțumesc doar cu o sumă formată din patru cifre.

Ei bine, membrii trupei Paraziții cer pentru un concert suma de 6.000 de euro, în care interpretează și celebrele lor piese 'Poliția trece' și 'Toate-s la fel'.

Totodată, dacă trupa se deplasează în afara Bucureștiului, socilită 4 camere și plata pentru transport de 1,5 lei/kilometru.

Membrii acestei trupe cer 6.000 de euro, pentru un spectacol, în care interpretează și celebrele lor piese 'Poliția trece' și 'Toate-s la fel'. Iar când sunt invitați în afara Bucureștiului, ei solicită 4 camere single, și plata pentru transport, de 1,5 lei/ kilometru', a declarat un organizator de spectacole, potrivit Playtech.

Pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, acesta mai este jurat și la show-ul iUmor. De acolo, se pare că artistul mai încasează suma de 10.000 de euro, potrivit celor declarate de apropiați.

Condamnat la doi de închisioare cu suspendare

În 2017, în casa lui din Breaza, s-au găsit substanțe interzise și, în urma sentinței, a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca voi', declara solistul, înainte de sentință. 

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter